fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

EL: Olympiacos ydmygede favoritterne CSKA Moscow

EL: Final Four, fasen hvor alt kan ske, og hvor overraskelser kan forekomme. Netop en overraskelse så vi i det første semifinaleopgør, der stod mellem CSKA Moscow og de forsvarende Euroleague mestre fra Olympiacos Piraues.

De forsvarende mestre fejede CSKA af gulvet

Skuffende, tragisk og chokerende er alle ord der beskriver CSKA Moscow’s præstation i semifinalen imod Olympiacos fredag aften. Russerne kom som store favoritter til at nå finalen, men blev mødt af nogle grækere der spillede med et stort hjerte. Olympiacos var kommet til London uden de store forventninger, idet sæsonen ikke har været helt fantastisk, imens CSKA med den virkelig bredde trup har haft en rigtig fornem sæson. Den tidligere Boston Celtics spiller Nenad Krstic var bla. en af de spillere der ikke spillede op til niveau, på trods af at han har været en af de store bærende kræfter for holdet i år, og en af de bedste spillere i Euroleague.

Læs også: Real Madrid i finalen efter 18 års fravær

CSKA Moscow spillede en utilgivelig dårlig kamp. Blot det faktum at CSKA gav Olympicos mulighed for at tage hele 41 rebounds mod deres 29 siger en del om deres spil her til aften. Ikke nok med det, var deres skudstatistikker ikke mindre end ringe i aftenens kamp. CSKA Moscow tabte sidste år finalen til netop Olympiacos, og det så desværre ud til at at revanchen ikke var nær så opnåelig som først regnet. Flot var det dog at Olympiacos trods de små spåede chancer formår at slå favoritterne til at vinde titlen. Især makedonske Pero Antic, og amerikanske Kyle Hines præsterede på et topniveau for at sikre deres hold avancement til finalen, som spilles søndag aften kl. 21.00.

Finalen!

Annonce. Scroll for at læse videre.

Olympiacos Piraeus møder Real Madrid Baloncesto i finalen søndag aften kl. 21.00, imens CSKA Moscow skal spillede om bronze mod FC Barcelona Regal kl. 19.00 ligeledes på søndag.

Finalen vises i øvrigt live på TV3 Sport2, så udnyt endelig muligheden for at tune ind på kanalen, og nyd den forhåbentlig fantastiske kamp.

Highlights: CSKA Moscow vs. Olympiacos Piraeus

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...