EL: Olympiacos ydmygede favoritterne CSKA Moscow

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

EL: Final Four, fasen hvor alt kan ske, og hvor overraskelser kan forekomme. Netop en overraskelse så vi i det første semifinaleopgør, der stod mellem CSKA Moscow og de forsvarende Euroleague mestre fra Olympiacos Piraues.

De forsvarende mestre fejede CSKA af gulvet

Skuffende, tragisk og chokerende er alle ord der beskriver CSKA Moscow’s præstation i semifinalen imod Olympiacos fredag aften. Russerne kom som store favoritter til at nå finalen, men blev mødt af nogle grækere der spillede med et stort hjerte. Olympiacos var kommet til London uden de store forventninger, idet sæsonen ikke har været helt fantastisk, imens CSKA med den virkelig bredde trup har haft en rigtig fornem sæson. Den tidligere Boston Celtics spiller Nenad Krstic var bla. en af de spillere der ikke spillede op til niveau, på trods af at han har været en af de store bærende kræfter for holdet i år, og en af de bedste spillere i Euroleague.

Læs også: Real Madrid i finalen efter 18 års fravær

CSKA Moscow spillede en utilgivelig dårlig kamp. Blot det faktum at CSKA gav Olympicos mulighed for at tage hele 41 rebounds mod deres 29 siger en del om deres spil her til aften. Ikke nok med det, var deres skudstatistikker ikke mindre end ringe i aftenens kamp. CSKA Moscow tabte sidste år finalen til netop Olympiacos, og det så desværre ud til at at revanchen ikke var nær så opnåelig som først regnet. Flot var det dog at Olympiacos trods de små spåede chancer formår at slå favoritterne til at vinde titlen. Især makedonske Pero Antic, og amerikanske Kyle Hines præsterede på et topniveau for at sikre deres hold avancement til finalen, som spilles søndag aften kl. 21.00.

Finalen!

Olympiacos Piraeus møder Real Madrid Baloncesto i finalen søndag aften kl. 21.00, imens CSKA Moscow skal spillede om bronze mod FC Barcelona Regal kl. 19.00 ligeledes på søndag.

Finalen vises i øvrigt live på TV3 Sport2, så udnyt endelig muligheden for at tune ind på kanalen, og nyd den forhåbentlig fantastiske kamp.

Highlights: CSKA Moscow vs. Olympiacos Piraeus

Se andre spændende artikler