fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Nando de Colo tæt på overraskende skifte

Efter bruddet med CSKA Moskva, og jagten på NBA, bliver Nando de Colo højst sandsynligt alligevel i Europa.

Den 32 årige franske landsholdsguard forlod for nyligt CSKA Moskva i jagten på at vende tilbage til NBA. De Colo var en del af San Antonio Spurs’ mesterskabs-hold fra 2013. I alt blev det til to og en halv sæson i Texasholdet, inden et kort ophold hos Toronto Raptors. Netop Raptors skulle være målet for de Colo.

Nu har piben dog fået en anden lyd. De Colos klubjagt skulle angiveligt have vendt 180 grader og i stedet skifter han til EuroLeague rivalerne Fenerbahce. Fenerbahce har for alvor sat jagten ind på erstatninger for Nicolo Melli og Marko Guduric, der for få dage siden forlod Istanbul.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Real Madrids Facundo Campazzo er efter en række flotte præstationer i november blevet kåret som månedens spiller i Euroleague.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.