fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Mestrene tabte igen

Barcelona vandt deres tredje kamp på stribe da de på hjemmebane besejrede tyrkiske Bešiktaš med 72-60. Catalonierne tillod på ingen som helst tidspunkt gæsterne at have forhåbninger om at komme fra Spanien med en sejr. Nate Jawai var en af de bedste for hjemmeholdet med 14 point og 8 rebounds, mens Ante Tomic, Pete Mickael og Marcelinho Huertas hver især havde 11 point.

Israelske Maccabi havde ingen problemer med de franske debutanter Chalon. Maccabi var før opgøret favorit på papiret, og i selve kampen kom det også til udtryk. Kampen blev vundet overbevisende, i en kamp hvor David Logan blev topscorer med 17 point.

De forsvarende mestre led endnu et nederlag da Žalgiris Kaunas kom på besøg i Athen. Kampen blev spået til at blive en tæt affære, men litauerne dominerede kampen igennem. Især i anden halvleg blev mestrene fuldstændig overrumplede da Zalgiris vandt halvlegen med hele 24 point. Den kroatiske landsholdspiller Marko Popovic blev kampens topscorer med 16 point.

I Polen skulle Asseco Prokom prøve at hive deres første sejr i Euroleague i år da tyske Alba Berlin kom på besøg. Alba har haft en flot start på sæsonen i Euroleague hvor de har vundet deres første 2 kampe, men måtte altså efter torsdagens opgør mod Prokom lide deres første nederlag i turneringen. Jerel Blassingame var forrygende for polakkerne med 16 point og 10 assist .

Øvrige resultater:

Gruppe A
Fenerbahče Ulker – Real Madrid 75:83
Cantu – Khimki, fredag
Olimpija – Panathinaikos, fredag

Stillingen: Real 2-1, Fenerbahče 2-1, Olimpija 1-1, Panathinaikos 1-1, Khimki 1-1, Cantu 0-2.

Gruppe B
Chalon – Maccabi 61:90
Asseco Prokom – Alba 77:66
Unicaja – Montepaschi, fredag

Stillingen: Maccabi 3-0, Alba 2-1, Unicaja 1-1, Prokom 1-2, Chalon 1-2, Montepaschi 0-2.

Gruppe C
Emporio Armani – Caja Laboral 85:95
Olympiakos – Žalgiris 61:79
Efes – Cedevita, fredag

Stillingen: Žalgiris 3-0, Armani 2-1, Efes 1-1, Caja Laboral 1-2, Olympiakos 1-2, Cedevita 0-2.

Gruppe D
CSKA – Bamberg 76:67
Lietuvos Rytas – Partizan mt:s 69:61
Barcelona – Bešiktaš 72:60

Stillingen: Barcelona 3-0, CSKA 3-0, Bešiktaš 2-1, Lietuvos Rytas 1-2, Partizan mt:s 0-3, Bamberg 0-3.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede. 

EuroLeague

Den tidligere Virtus Segafredo Bologna-cheftræner Sergio Scariolo er angiveligt i Milwaukee Bucks´ søgelys.

EuroLeague

Virtus Segafredo Bolognas Toko Shengelia er blevet kåret som månedens spiller for oktober. Virtus Bologna vandt fire ud af fem kampe i den forgangne...

EuroLeague

Iffe Lundberg toppede scoringstavlen med 14 point, da Virtus Segafredo Bologna fredag aften udspillede AS Monaco med 59-83.

EuroLeague

Søndag aften var Iffe Lundberg tilbage i Virtus Bologna-uniformen efter måneders uvished om fremtiden, og danskeren leverede en imponerende præstation i sin comeback-kamp.

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag aften offentliggjort Sergio Scariolos erstatning i form af Luca Banchi.