fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Mestrene tabte igen

Barcelona vandt deres tredje kamp på stribe da de på hjemmebane besejrede tyrkiske Bešiktaš med 72-60. Catalonierne tillod på ingen som helst tidspunkt gæsterne at have forhåbninger om at komme fra Spanien med en sejr. Nate Jawai var en af de bedste for hjemmeholdet med 14 point og 8 rebounds, mens Ante Tomic, Pete Mickael og Marcelinho Huertas hver især havde 11 point.

Israelske Maccabi havde ingen problemer med de franske debutanter Chalon. Maccabi var før opgøret favorit på papiret, og i selve kampen kom det også til udtryk. Kampen blev vundet overbevisende, i en kamp hvor David Logan blev topscorer med 17 point.

De forsvarende mestre led endnu et nederlag da Žalgiris Kaunas kom på besøg i Athen. Kampen blev spået til at blive en tæt affære, men litauerne dominerede kampen igennem. Især i anden halvleg blev mestrene fuldstændig overrumplede da Zalgiris vandt halvlegen med hele 24 point. Den kroatiske landsholdspiller Marko Popovic blev kampens topscorer med 16 point.

I Polen skulle Asseco Prokom prøve at hive deres første sejr i Euroleague i år da tyske Alba Berlin kom på besøg. Alba har haft en flot start på sæsonen i Euroleague hvor de har vundet deres første 2 kampe, men måtte altså efter torsdagens opgør mod Prokom lide deres første nederlag i turneringen. Jerel Blassingame var forrygende for polakkerne med 16 point og 10 assist .

Øvrige resultater:

Annonce. Scroll for at læse videre.

Gruppe A
Fenerbahče Ulker – Real Madrid 75:83
Cantu – Khimki, fredag
Olimpija – Panathinaikos, fredag

Stillingen: Real 2-1, Fenerbahče 2-1, Olimpija 1-1, Panathinaikos 1-1, Khimki 1-1, Cantu 0-2.

Gruppe B
Chalon – Maccabi 61:90
Asseco Prokom – Alba 77:66
Unicaja – Montepaschi, fredag

Stillingen: Maccabi 3-0, Alba 2-1, Unicaja 1-1, Prokom 1-2, Chalon 1-2, Montepaschi 0-2.

Gruppe C
Emporio Armani – Caja Laboral 85:95
Olympiakos – Žalgiris 61:79
Efes – Cedevita, fredag

Stillingen: Žalgiris 3-0, Armani 2-1, Efes 1-1, Caja Laboral 1-2, Olympiakos 1-2, Cedevita 0-2.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Gruppe D
CSKA – Bamberg 76:67
Lietuvos Rytas – Partizan mt:s 69:61
Barcelona – Bešiktaš 72:60

Stillingen: Barcelona 3-0, CSKA 3-0, Bešiktaš 2-1, Lietuvos Rytas 1-2, Partizan mt:s 0-3, Bamberg 0-3.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.

Nyhedsoversigt

Shavon Shields rundede stor milepæl og blev kåret som kampens spiller, da Olimpia Milano tirsdag tørnede sammen med Partizan Beograd i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

Bayern Munich

Iffe Lundberg løb med overskrifterne, da han torsdag aften førte Virtus Segafredo Bologna til sejr mod tyske Bayern München i Euroleague.

EuroLeague

Maria Jespersens ACS Sepsi-SIC hentede onsdag en vigtig sejr, der holder deres drømme om Euroleague i live. Sepsi slog Crvena Zvezda med 83-63.

EuroLeague

Onsdag aften spiller den danske landsholdstjerne Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC sin sidste - og afgørende - kamp i Euroleague-kvalifikationen. Se kampen her.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...