fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Første hold klar til playoffs i Euroleague

Tre kampe før Euroleague’s TOP 16 fase er overstået og vi har allerede fundet ud af hvilket hold der først er klar til playoffs. Barcelona tog sig af den første plads i playoffs da de knusende besejrede Bešiktaš med 86-61. Real Madrid og Anadolu Efes er ligeledes snublede tæt på en plads i playoffs, mens også CSKA Moskva og Olympiacos er godt på vej. Der er dog stadigvæk tre kampe tilbage hvor alt kan ske, og allerede i næste runde får vi formentligt flere navne på hvilke klubber der kvalificere sig til playoffs.

Barcelona kom blæsende fra start, og allerede efter første periode var catalanerne foran med 14 point. Bešiktaš har været utrolig dårlige i TOP 16 i år, og har stadig en sejr til gode ligesom tyske Bamberg i gruppe E. Barcelona har været suværene med blot et enkelt nederlag i 11 kampe. De øvrige 3 perioder var noget mere lige, og dermed formåede tyrkerne aldrig at komme ind i kampen efter den dårlige første periode.

Bedste mand hos hjemmeholdet var Nathan Jawai der havde 16 point og hev yderligere 9 rebounds til sig. Næstbedst var Erazem Lorbek med 12 point. Hos gæsterne fra Bešiktaš blev tyrkiske Cevher Ozer topscorer med 18 point.

Øvrige resultater:

Grupa E
CSKA – Žalgiris 70:61
Real – Unicaja 74:77
Panathinaikos – Alba 82:58
Efes – Bamberg 89:86

Stillingen: Real 9-2, Efes 9-2, CSKA 8-3, Panathinaikos 7-4, Unicaja 6-5, Žalgiris 4-7, Alba 1-10, Bamberg 0-11.

Gruppe F
Maccabi – Khimki 80:79
Montepaschi – Olympiakos 67:68
Caja Laboral – Fenerbahče 87:67
Barcelona – Bešiktaš 86:61

Stillingen: Barcelona 10-1, Olympiakos 7-4, Montepaschi 7-4, Khimki 6-5, Maccabi 6-5, Caja Laboral 6-5, Fenerbahče 2-9, Bešiktaš 0-11.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

FC Barcelona har vist interesse for Juancho Hernangomez, som også har været et mål for Real Madrid til næste sæson, og ifølge de seneste...

Anadolu Efes Istanbul

Barcelona fik en hjemmesejr på 82-77 over Anadolu Efes. Det betød at Barcelona nu er oppe på 16 sejre og kun har tabt 4...

NBA

Magisk i posten. En traditionel big-man, der lever i feltet, hvor han scorer tæt på ringen med med både højre og venstre. En ekspert...

EuroLeague

Marc Gasol er angiveligt på vej til et skifte til FC Barcelona.

EuroLeague

Nikola Mirotic har forlænget med Barcelona.

Alba Berlin

Efter et fravær på henholdsvis fem og nitten år var Alba Berlin og ASVEL Lyon atter tilbage i EuroLeague.

EuroLeague

Den tidligere Real Madrid profil, Nikola Mirotic, er blevet præsenteret hos rivalerne Barcelona.

EuroLeague

Small forwarden vender hjem til de vante omgivelser i Barcelona.