fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

EL: Clash of the Titans – Final Four

Den mest spektakulære weekend i europæisk basketball nærmer sig med hastige skridt. London er klar, O2 Arena er klar, finalisterne er klar. Men er i klar? Har i ikke mulighed for at lægge vejen forbi London, så smut ind på Euroleague’s hjemmeside, og bestil jeres finaleplads bag skærmen. Klik her for at bestille nu.

Det har været en yderst spændende sæson at følge i Euroleague i år, og Final Four bliver helt sikkert ikke anderledes, i det vi med sikkerhed kan kalde den for Clash of the Titans. CSKA Moscow, Olypmiacos Piraeus, FC Barcelona Regal og Real Madrid Baloncesto er holdene der sætter dagsorden i finale-weekenden i London. Alle hold har imponeret i år, og man kan derfor ikke forvente andet en topbasket, med masser af spænding, der helt sikkert er tiden værd at bruge bag den lille skærm derhjemme i stuerne.

Læs også: Første hold klar til playoffs i Euroleague

Fire hold har spillet sig til Final Four, og semifinalen bliver i sig selv en oplevelse af de store. CSKA Moscow tager i mod de forsvarende mestre fra Olympiacos, der har været det hold ud af de fire der har set ”svagest” ud, hvis man overhovedet kan kalde dem det. Denne kamp bliver desuden en ren gentagelse af sidste års finale hvor russerne har mulighed for at revanchere det tabte mesterskab. I den anden semifinale finder man det store spanske opgør, mellem FC Barcelona Regal og Real Madrid Baloncesto, der begge har set skræmmende gode ud i denne sæson, især catalanerne.

Fredag 10 maj – kl. 18.00: CSKA Moscow vs. Olympiakos Piraeus

CSKA Moscow kom til Final Four efter at have slået spanske Caja Laboral 3-1 i playoffs, og havde ikke det store besvær. Olympiacos derimod fik problemer mod tyrkerne fra Anadolu Efes, der i den sidste del af turneringen, så ud til at have fundet formen. De forsvarende mestre formåede dog stadig at placere sig til Final Four, efter at have vundet den sidste og altafgørende kamp i serien.

Fredag 10 maj – kl. 21.00: FC Barcelona Regal vs. Real Madrid Baloncesto

Barcelona har haft en fantastisk Euroleague sæson med i alt kun 4 nederlag indtil dato. Dog var Playoffs en del mere besværgelig end spanierne måske havde håbet, idet Panathinaikos gav dem kamp til stregen. Næsten alle kampe mellem disse to mandskaber blev afsluttet i de aller sidste minutter. Den sidste kamp i serien var dog ikke ligeså tæt som man havde forventet, og Barcelona kom dermed til Final Four. Til sidst har vi Real Madrid Baloncesto, der omvendt i 3 kampe fejede de israelske mestre Maccabi Electra af banen på deres vej til London.

Der spilles kun en kamp i semifinalen. De to hold der vinder hver deres semifinale kommer selvfølgeligt i finalen, imens de to tabende hold spiller om bronze og tredjepladsen. Både finalen og kampen om bronze spilles søndag d. 12 maj, samme tid som de to første semifinaleopgør.

Læs også: Hjemmeholdene tog første stik i playoffs

Om en lille uges tid vil der være mulighed for at læse optakter til de to semifinaleopgør i Final Four i Euroleauge. Klik derfor ind på sitet, og læs hvem der ligner en finalist, og hvem der ikke gør.

I FEEL DEVOTION

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Baskonia

Baskonia må klare sig uden deres stjernespiller Chima Moneke, når de fredag aften møder Virtus Segafredo Bologna i en kamp om den sidste plads...

Anadolu Efes Istanbul

Iffe Lundberg flirtede med en triple-double, da han tirsdag sendte Anadolu Efes Istanbul ud af EuroLeague-slutspilsræset med en clutch-treer.

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Bakken Bears´ 17-årige stjerneskud Frederik Drejer Erichsen kom godt fra land til ungdomsturneringen Adidas Next Generation Tournament i Dubai, da han med 11 point...

Armani Milano

Det danske landsholdsemne Shavon Shields skrev tidligere på ugen historie, da han med ti point mod AS Monaco blev den mest scorende EA7 Emporio...

Bakken Bears

Frederik Drejer Erichsen skal i den kommende weekend deltage i ungdommens EuroLeague i Dubai, hvor han kommer til at møde nogle af Europas største...

EuroLeague

Der er måske en stor (!) pose penge på vej til EuroLeague fra Dubai, der angiveligt drømmer om at blive værter for EuroLeague´s Final...

Armani Milano

Ifølge Eurohoops.net-korrespondenten Cesare Milanti skal Iffe Lundberg finde sit vanligt høje niveau frem, hvis Danmark skal have en chance i de kommende kampe mod...