fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

EL: Clash of the Titans – Final Four

Den mest spektakulære weekend i europæisk basketball nærmer sig med hastige skridt. London er klar, O2 Arena er klar, finalisterne er klar. Men er i klar? Har i ikke mulighed for at lægge vejen forbi London, så smut ind på Euroleague’s hjemmeside, og bestil jeres finaleplads bag skærmen. Klik her for at bestille nu.

Det har været en yderst spændende sæson at følge i Euroleague i år, og Final Four bliver helt sikkert ikke anderledes, i det vi med sikkerhed kan kalde den for Clash of the Titans. CSKA Moscow, Olypmiacos Piraeus, FC Barcelona Regal og Real Madrid Baloncesto er holdene der sætter dagsorden i finale-weekenden i London. Alle hold har imponeret i år, og man kan derfor ikke forvente andet en topbasket, med masser af spænding, der helt sikkert er tiden værd at bruge bag den lille skærm derhjemme i stuerne.

Læs også: Første hold klar til playoffs i Euroleague

Fire hold har spillet sig til Final Four, og semifinalen bliver i sig selv en oplevelse af de store. CSKA Moscow tager i mod de forsvarende mestre fra Olympiacos, der har været det hold ud af de fire der har set ”svagest” ud, hvis man overhovedet kan kalde dem det. Denne kamp bliver desuden en ren gentagelse af sidste års finale hvor russerne har mulighed for at revanchere det tabte mesterskab. I den anden semifinale finder man det store spanske opgør, mellem FC Barcelona Regal og Real Madrid Baloncesto, der begge har set skræmmende gode ud i denne sæson, især catalanerne.

Fredag 10 maj – kl. 18.00: CSKA Moscow vs. Olympiakos Piraeus

CSKA Moscow kom til Final Four efter at have slået spanske Caja Laboral 3-1 i playoffs, og havde ikke det store besvær. Olympiacos derimod fik problemer mod tyrkerne fra Anadolu Efes, der i den sidste del af turneringen, så ud til at have fundet formen. De forsvarende mestre formåede dog stadig at placere sig til Final Four, efter at have vundet den sidste og altafgørende kamp i serien.

Fredag 10 maj – kl. 21.00: FC Barcelona Regal vs. Real Madrid Baloncesto

Barcelona har haft en fantastisk Euroleague sæson med i alt kun 4 nederlag indtil dato. Dog var Playoffs en del mere besværgelig end spanierne måske havde håbet, idet Panathinaikos gav dem kamp til stregen. Næsten alle kampe mellem disse to mandskaber blev afsluttet i de aller sidste minutter. Den sidste kamp i serien var dog ikke ligeså tæt som man havde forventet, og Barcelona kom dermed til Final Four. Til sidst har vi Real Madrid Baloncesto, der omvendt i 3 kampe fejede de israelske mestre Maccabi Electra af banen på deres vej til London.

Der spilles kun en kamp i semifinalen. De to hold der vinder hver deres semifinale kommer selvfølgeligt i finalen, imens de to tabende hold spiller om bronze og tredjepladsen. Både finalen og kampen om bronze spilles søndag d. 12 maj, samme tid som de to første semifinaleopgør.

Læs også: Hjemmeholdene tog første stik i playoffs

Om en lille uges tid vil der være mulighed for at læse optakter til de to semifinaleopgør i Final Four i Euroleauge. Klik derfor ind på sitet, og læs hvem der ligner en finalist, og hvem der ikke gør.

I FEEL DEVOTION

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Danske Iffe Lundberg og Under Armour har indgået et samarbejde, der gør den danske landsholdsstjerne til firmaets nordiske atlet.

Internationalt

Real Madrids 13-årige stortalent Mahamadou Landoure høstede stor opmærksomhed, da han i den spanske U14-pokalfinale leverede svimlende 56 point, 33 rebounds og fem blocks...

EuroLeague

Iffe Lundberg er blevet sin skade kvit og er torsdag aften med, når Virtus Segafredo Bologna møder F.C. Barcelona.

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen spillede endnu en god kamp, da Adidas Next Generation Tournament lørdag fortsatte. Danskerens mandskab sluttede gruppespillet med en...

EuroLeague

Den danske ungdomslandsholdsspiller Frederik Drejer Erichsen fik vist sig godt frem, da Adidas Next Generation Tournament fredag blev skudt igang. Danskerens mandskab indledte turneringen...

EuroLeague

I weekenden skal Europas største talenter i aktion til Adidas Next Generation Tournament i München, Tyskland, og Danmark er repræsenteret i form af SISU...

EuroLeague

Iffe Lundberg tog teten, da Virtus Segafredo Bologna torsdag var på besøg hos FC Barcelona. Det spanske mandskab fik ørene i maskinen og tabte...

Nyhedsoversigt

Virtus Segafredo Bologna besejrede torsdag aften Real Madrid på udebane med 92-95 - en sejr, som danske Iffe Lundberg havde en stor aktie i.