Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Caja Laboral’s stime brudt af Barcelona, Navarro rundede 3000 point

Caja har været den helt store overraskelse i TOP 16 i Euroleague, og de kom da også til kampen fyldt med selvtillid efter at have vundet de seneste 17 kampe i den Spanske liga og Euroleague tilsammen. Kampen blev vist på TV3sport1, hvilken kunne glæde mange danske basketseere.

Barcelona kom ind i fjerde periode med en føring på 9 point, men Caja Laboral skulle blot bruge få minutter på at reducere føringen til et enkelt point. Især Maciej Lampe og Fernando San Emeterio spillede en god kamp for baskerne. Derefter blev det lidt rodet for Caja Laboral der ikke rigtigt kunne finde værktøjerne til at komme i front, og det udnyttede Pete Mickael (10 point i fjerde periode) og Barcelona til at tage de 2 point og bryde Caja Laboral’s stime på 17 sejre i træk.

Navarro startede kampen imod Caja Laboral med 2994 point scoret i Euroleague, og han skulle blot bruge 6 minutter af kampen for at blive den første spiller nogensinde i Euroleague til at runde de 3000 point. ”La Bomba” gjorde det på sædvanligvis med to treer, og skrev sig dermed ind i historiebøgerne i Euroleague.

Kampens bedste spiller blev Maciej Lampe med 21 point og 11 rebounds. For udeholdet havde Mickael Pete 23 point mens den nye rekordindehaver Juan Carlos Navarro endte kampen med 11 point.

Allerede næste torsdag kan du på TV3sport1 se det spændende opgør imellem CSKA Moskva og Real Madrid fra kl 20.40.

Øvrige resultater:

Gruppe E
Alba – Bamberg 82:63
CSKA – Unicaja 81:94
Efes – Žalgiris 56:52
Panathinaikos – Real 54:58
Stillingen: Real 5-0, CSKA 4-1, Efes 4-1, Panathinaikos 3-2, Unicaja 2-3, Žalgiris 1-4, Alba 1-4, Bamberg 0-5.

Gruppe F
Fenerbahče – Khimki 85:82
Caja Laboral – Barcelona 79:90
Maccabi – Olympiakos 77:78
Montepaschi – Bešiktaš 63:57
Stillingen: Montepaschi 5-0, Caja Laboral 4-1, Barcelona 4-1, Khimki 3-2, Olympiakos 2-3, Maccabi 1-4, Fenerbahče 1-4, Bešiktaš 0-5.

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

FC Barcelona har vist interesse for Juancho Hernangomez, som også har været et mål for Real Madrid til næste sæson, og ifølge de seneste...

Anadolu Efes Istanbul

Barcelona fik en hjemmesejr på 82-77 over Anadolu Efes. Det betød at Barcelona nu er oppe på 16 sejre og kun har tabt 4...