fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Barcelona præsenterer scoop

Den tidligere Real Madrid profil, Nikola Mirotic, er blevet præsenteret hos rivalerne Barcelona.

Foto: Rachel Niemec - Flickr

FC Barcelona er i gang med den helt store oprustning, og seneste skud på stammen er Nikola Mirotic, der er blevet rygtet til klubben i den seneste måneds tid. Den 28 år gamle spanske landsholdsspiller har skrevet under på en treårig kontrakt.

Mirotic har tidligere gjort sig i spansk basket, hvor han var en stor profil for Real Madrid. Det blev til i alt seks sæsoner i den spanske hovedstad, inden han blev hentet til NBA af Chicago Bulls. Han blev dog allerede i 2011 draftet af Houston Rockets, men blev dengang sendt videre i en handel.

Det blev til i alt fire sæsoner i Chicago, inden turen gik til New Orleans Pelicans og siden Milwaukee Bucks. Begge skift skete i den netop overståede sæson.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

NBA

Ben Simmons’ karriere har været noget turbulent, hvor skader har fyldt en del. Ben Simmons, der i dag er fyldt 27 år, blev oprindelig...

EuroLeague

Iffe Lundbergs transfersaga i Bologna har angiveligt taget en drejning, efter klubben har fået en ny cheftræner.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag aften offentliggjort Sergio Scariolos erstatning i form af Luca Banchi.

EuroLeague

Virtus Bologna har fredag fyret cheftræner Sergio Scariolo for hans udtalelser på et pressemøde tidligere på ugen.

EuroLeague

Serge Ibaka, der har tilbragt de sidste 14 år i NBA, har angiveligt underskrevet en etårig kontrakt med EuroLeague-holdet Bayern München.

NBA

NBA's Board of Governors har godkendt nye regler, som skal modvirke load management. Reglerne er målrettet ligaens stjernespillere, og træder i kraft med starten...

NBA

Cleveland Cavaliers har skrevet kontrakt med veteranen, der i 2016 hjalp Cavaliers til klubbens første mesterskab.

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil, Gabriel Iffe Lundberg, er ikke en del af den Virtus Segafredo Bologna-trup, som i disse dage spiller træningskampe.