fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Wolfpack tilføjer ny Amerikaner

Pressemeddelelse Copenhagen Wolfpack: Copenhagen Wolfpack tilføjer den 26årige Amerikanske Guard Adam Brown til sin roster for sæsonen.

Adam Brown der kommer fra San Antonio, spillede sine College år for Houston University (Cougars) der har 8 deltagelser i NCCA D1 Final Four bag sig.

Der snittede han allerede i sit første år 2009 8 point og året efter 13 point og 3 assist pr. kamp.

Hans flotte sæson tog ham til sit første professionelle hold Chessire Jets i England bedste række hvor han havde 20 point pr. kamp i sin første sæson og ledte holdet til semifinalerne.

Årene efter bragte Adam til den bedste Finske og Ungarske række for holdenen Salon Vilpas og Kormend BC (MJUS) hvor han havde 13 point og 3 assist for begge hold.

I den sidste sæson i Ungarn blev han skadet i knæet og måtte sidde den resterende del af sæsonen ude.

Adam Brown:
I am very pleased to announce that I will be playing the upcoming season with the Copenhagen Wolfpack of Denmark’s Ligaen.
I am very blessed for this great opportunity and I look forward to helping them in to the playoffs. I believe in Coach Love and the coaching staff and the organization and I can’t wait to join my new team on the court very soon.

Sportschef Tommy Nielsen:

I 2013 var vi den eneste ligaklub med en ren dansk back court, vi har med succes beholdt kernen af succes som vi ser være en del af dansk basket´s fremtid.

Vi har prøvet at tilføje erfarne dansk guards med relationer til klubben som kan give os det sidste skub, men vi har også skullet agere fornuftigt i forhold til klubbens økonomi og der har vi trukket det korteste strå.

Med vores unge hold har vi ledt efter en erfaren Guard der kan skabe sine egne skud på gulvet og stabilt være den “go-to guy” vi manglede sidste sæson. Adam spillede hovedsagligt Small Forward og Shooting Guard i sin College tid mens han i sin Prof. Karriere hovedsagligt har spillet Point Guard og Shooting Guard. Vi håber på at han vil tage sin evner og erfaringer og vise vejen for vores unge hold.

Adam sad udenfor i dele af sidste sæson med en skade i knæet som vi er blevet bekræftet i at han er kommet sig helt over nu.
Hans karriere taler for sig selv og for en lille organisation som os er det et scoop at få Adam til klubben. Vi er ikke naive og Gavin´s relation og Adam vil kickstarte sin karriere igen er faktorerne til at vi har kunnet lave en aftale.

(Foto: Værløse Basketball)

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Brooklyn Nets

Den 11. marts afbrød Adam Silver den nuværende NBA-sæson. Mange frygtede, at det ville ende med en aflyst sæson, men om under en måned...

Basketligaen

Randers Cimbria offentliggjorde for nyligt, at de hentede den amerikanske guard Deuce Bello, der dog også ejer et nigeriansk pas. Nu henter klubben tilsyneladende endnu...

Blog

I skyggen af en anden legende i NBA, Kobe Bryant, der i denne sæson har sat sine ben på trægulvet for allersidste gang, siger...

Basketligaen

Almir Zeco var manden der gav August Haas debut i Basketligaen, samt en plads på ligaholdet for SISU for tre år siden. Og han har store...

Bakken Bears

Jyles Smith har fået en hård start på tiden i Horsens IC, hvor han senest måtte se sig frasorteret til pokalfinalen på hjemmebane imod...

Bakken Bears

Tirsdag aften klokken 19.00 inviterer Randers Cimbria til gratis topkamp på hjemmebane i Arena Randers. Når Bakken Bears tirsdag eftermiddag hopper i spillerbussen, er...

Nyhedsoversigt

For at afrunde et fantastisk velspillet Eurobasket 2015, hvor det rutinerede hold fra Spanien igen løb med titlen som europas bedste, er vi gået...

Basketligaen

Den unge profil Andreas Meilby drager nordpå, og skifter Copenhagen Wolfpack ud med Hørsholm 79ers i næste sæson. Efter en successæson, hvor Meilby og...