fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Axel Karason skifter til Svendborg Rabbits

Efter fem sæsoner i Værløse skifter den islandske profil og landsholdsspiller, Axel Karason, til Svendborg Rabbits, melder klubben ud i dag.

Værløse må lide et stort tab når den nye sæson skydes igang efter sommerferien. Holdets rygrad igennem flere år, Axel Karason skifter nemlig til Svendborg Rabbits, efter fem sæsoner på Sjælland og i Værløse.

Med Axel får Svendborg en spiller med stor fightervilje, og ikke mindst rutine. Derudover får Svendborg tilført en stabil tre-pointsskytte til holdet, der heller ikke tøver at tage kampen op under kurven ift. rebounds.

Læs også: Stort spørgsmålstegn ved hvem der er at finde i ligaen til næste sæson

Karason’s bedste sæson i den danske liga og i Værløse er tilbage i 2011/2012 sæsonen hvor han snittede 11.4 point, 6.8 rebounds og 1.2 assists pr. kamp. Før Værløse og Danmark har Axel spillet for de to islandske klubber Tindastoll, og Skallagrimur.

Skiftet til Svendborg Rabbits kunne meget vel have noget at gøre med at Værløse har ønsket om at blive nedrykket efter denne sæson, eftersom man mener at man ikke lever om til de spillemæssige, økonomiske, og organisatoriske niveau for at kunne klare sig i den bedste danske basketball række – Læs mere om dette ved at klikke her.

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...