fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Tidligere Bakken Bears-profil til Finland

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.

Foto: Per Bille:www.ry-foto.dk

Jaye Crockett, der tørnede ud for Bakken Bears i sæson 2017/18 skifter til de forsvarende finske mestre, Karhu Kauhajoki på en et-årig kontrakt.

Det skriver den finske klub på Twitter.

Amerikaneren snittede 12,8 point og 5,2 rebounds per kamp i sin ene sæson i Basketligaen. Crockett vandt to titler med Bakken Bears og var med til at spille Bjørnene i semifinalen i FIBA Europe Cup. Derudover blev han kåret som Finals MVP, da Bakken sweepede Horsens IC.

Crockett spillede senest i Sverige hos SBBK Södertälje.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Internationalt

Maria Jespersen er blevet anerkendt som vinder af prisen ´Årets Forward´ i den bedste svenske liga efter en imponerende sæson.

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Internationalt

Jonas Zohore imponerede, da han onsdag debuterede for sin nye arbejdsgiver, indonesiske Rajawali Medan.