fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Tidligere Bakken Bears-profil til Finland

Jaye Crockett, der har en fortid i Bakken Bears, skifter til Karhu Kauhajoki fra Finland.

Foto: Per Bille:www.ry-foto.dk

Jaye Crockett, der tørnede ud for Bakken Bears i sæson 2017/18 skifter til de forsvarende finske mestre, Karhu Kauhajoki på en et-årig kontrakt.

Det skriver den finske klub på Twitter.

Amerikaneren snittede 12,8 point og 5,2 rebounds per kamp i sin ene sæson i Basketligaen. Crockett vandt to titler med Bakken Bears og var med til at spille Bjørnene i semifinalen i FIBA Europe Cup. Derudover blev han kåret som Finals MVP, da Bakken sweepede Horsens IC.

Crockett spillede senest i Sverige hos SBBK Södertälje.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Nyhedsoversigt

Selvom Næstved kom kampklar til bjørnhulen, kunne de altså ikke hive sejren hjem i kamp tre, som Bakken Bears endte med at vinde 86-74.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...