fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Team of the Month i Basketligaen: oktober

Team of the Month i Basketligaen er sat. Se hvem der har fået en plads på holdet lige her.

Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Bolden har rullet i Basketligaen i cirka halvanden måned, og derfor er det blevet til til at kåre Team of the Month fra oktober. Månedens hold består af to guards, to forwards og en center. Vi er dog rimelig fleksible med spillernes positioner. Alle noterede stats er udelukkende fra de få kampe i september samt oktober.

I sæsonens første måned har flere spillere udmærket sig, men der er kun fem pladser på holdet. Disse fem er gået til:

G: Khalil Ahmad, Horsens IC
G: Sebastian Åris. Svendborg Rabbits
F: Tyre Gatright, Svendborg Rabbits,
F: Bubu Palo, Team FOG Næstved
C: Travis Taylor, Bakken Bears

Holdet er blevet fundet efter en afstemning på vores Basketligaen-redaktion. Da ligaen blev skudt igang i slutningen af september, gælder sæsonens første Team of the Month for både september og oktober.

Læs mere om spillernes præstationer i den forgangne måned ved at skifte side herunder.

Annonce. Scroll for at læse videre.
Forrige1 af 6Næste
Brug ← → piletaster for at skifte
Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 20 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits hentede søndag eftermiddag en snæver sejr i Aarhus, hvor de gæstede Bears Academy. Det sydfynske mandskab besejrede det aarhusianske hold med 81-87,...

Bakken Bears

Hayden Dalton, der spillede for Bakken Bears i 2018/19-sæsonen, skifter ifølge Eurohoops.net til Hereda San Pablo Burgos i Liga ACB, den bedste spanske række.

Basketligaen

Efter første periode kunne det godt ligne, at BK Amager kunne tage deres første sæsonsejr. Men det blev BMS Herlev, der gik ud af...

Basketligaen

Durell Vinson og theView Copenhagen vinder dagens opgør mod Værløse Blue Hawks. Københavnerne vinder 84-79 efter en tæt kamp, hvor det længe lignede, at...

Bakken Bears

Bakken Bears skal i det kommende gruppespil i FIBA Europe Cup møde Bahcesehir College, og det tyrkiske mandskab har ifølge basketballmediet Sportando oprustet truppen...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag aften en flot sejr på udebane mod Horsens IC. Bears besejrede Horsens med cifrene 72-85.

Basketligaen

Siler Schneider har langt om længe fået sin arbejdstilladelse. Amerikaneren får derfor debut i Horsens ICs kamp mod ærkerivalerne Bakken Bears i morgen, torsdag.

Basketligaen

Amerikanske Durell Vinson er atter tilbage i Basketligaen. Vinson har skrevet under på en kontrakt med theView Copenhagen.