fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved uden træner mod Hørsholm 79’ers

Nederlaget til BMS-Falcon torsdag aften var et stort slag for sydsjællænderne. Efter kampen har man nu lidt endnu et nederlag.

Bogdan Karaicic - Per Wied

Ifølge kampens dommer har cheftræneren haft en usportslig optræden efter kampen mod BMS-Falcon. DBBF`s turneringsudvalg har behandlet indberetningen og det har resulteret i en spilledags karantæne til Bogdan.

Bogdan Karaicic skulle angiveligt have fået karantæne for at have sagt det samme til dommerne som han sagde til KanalSport efter kampen. Nemlig at DBBF burde afgive konsekvenser når dommerne laver fej, ligesom der er konsekvenser for når trænere og spillere laver fejl i en kamp.

– Først og fremmest respekterer jeg dommerne for deres engagement. Som Lewis Carrol en gang sagde: ”I’m not strange, weird, off, nor crazy, my reality is just different from yours.” Jeg arbejder fortsat hårdt, også med at tilpasse mig, og samtidigt hjælpe dansk basketball, via. Team FOG Næstved og det danske landshold, starter Bogdan Karaicic med at fortælle til Fullcourt og fortsætter.

– Jose Mourinho bliver suspenderet hver gang han siger noget, og derfor er han The Special One. Jeg siger dog ikke jeg er speciel, men bare modig nok til at sige hvad jeg tænker, selvom det kommer til at koste mig som det gør nu. Jeg synes jeg var respektfuld på Tv omkring det jeg sagde, men måske blev jeg misfortolket.

– Jeg bliver glad hvis denne karantæne bringer noget godt med sig i fremtiden, i så fald er jeg klar til at tage en kugle for enhvers fordel.

Læs også: Flere videoer fra All Star 2014 Dunkekonkurrencen

Til sidst fortæller den serbiske træner hvad han tror der kunne have givet karantænen, og hvad han sagde til dommerne efter kampen.

– Jeg havde sagt det samme til dommerne som jeg sagde efter kampen til KanalSport. Jeg havde dog ingen intentioner om at såre nogen personligt, jeg håbede bare på at der ville komme en reaktion, så alle kunne få gavn af det i ligaen, afslutter den serbiske træner med at fortælle til Fullcourt omkring karantænen.

Team FOG Næstved må derfor undvære sin coach når holdet på onsdag kl. 19:00 i Fire Arena løber på banen mod Bogdans Karaicic’s tidligere klub Hørsholm 79ers.

Dette betyder samtidigt også at Geof Kotila får comeback på posten som “headcoach” for Team FOG Næstved i en kort stund. Hovedpersonen selv i hele denne historie, tror dog på sit hold og Geof Kotila.

– Jeg er glad og taknemmelig for at have Geof ved min side til at hjælpe mig, og jeg er sikker på at holdet og han vil give alt for at spille en god kamp på onsdag.

(Foto: Per Wied)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...

Basketligaen

Hal 1 bliver byttet ud med Arena Næstved. Det skriver klubben på deres Facebookside.

Basketligaen

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits,...

Basketligaen

Team FOG Næstved tog mandag aften i mod Værløse Blue Hawks. Inden kampen må hjemmeholdet siges at have været store favoritter til at tage...

Basketligaen

Horsens IC har stadig ikke tabt en kamp i Basketligaen i 2024. Torsdag blev Team FOG Næstved besejret med 90-87.

Bakken Bears

Der var to kampe på programmet i Vejlby Risskov Hallen lørdag, da både Bears Academy og Bakken Bears havde hjemmebanekampe i denne runde. Begge...

Basketligaen

Topopgøret mellem Horsens IC og Team FOG Næstved blev en intens kamp, hvor begge hold havde op- og nedture. Det endte med en sejr...

Basketligaen

Team FOG Næstved tog torsdag aften en vigtig sejr mod et andet tophold i dansk basket, Svendborg Rabbits. I den tredjesidste kamp af grundspillet...