fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved tager sejren over Randers Cimbria i gyserkamp

Det endte med at blive en nervepirrende affære mellem Team FOG Næstved og Randers Cimbria. Det var dog hjemmeholdet Team FOG Næstved der endte med at hive sejren hjem 100-97.

Foto: Bent Adolfsen

Der var meget på spil, da Randers Cimbria skulle forsøge at lukke hullet til topholdene med en sejr over Team FOG Næstved. Selvom kampen startede godt ud for Randers, endte hjemmeholdet alligevel med at løbe afsted som vinderholdet. Næstved vandt kampen 100-97, og afstanden til top fire holdene ligger nu på 6 point for Randers Cimbria.

Randers kom bedst ud af starthullerne

Arena Næstved havde som altid en kampklar kulisse, til hvad der var forventet at blive et brag af kamp mod Team FOG Næstved. Eric Ayala, som skulle gå hen og spille en afgørende rolle i opgøret, satte som de første hjemmeholdet på tavlen med et glidende layup gennem Cimbria forsvaret. Randers kom dog hurtigt efter det og gik herefter på et 9-0 run, anført af Morten Bülow.

Gæsterne fortsatte den gode stime. Bolden pingpongede rundt i Cimbria angrebet og fandt de rigtige skytter, som satte fem treere tilsammen for Randers i første periode. Det var dog ikke helt nok at helt at slippe af med Næstved som sluttede 1. quarter af med et tordnende dunk af Lagio Grantsaan.

I 2. periode kom Randers igen stærkt fra start. Med et stærkt and-one spil fra Marcus Azor og et par scoringer fra den rutinerede Morten Bülow, gjorde Randers stillingen til 32-45 i deres favør. Det forcerede en timeout fra Næstved, som fik mere ro på efter at have snakket sammen. Med en stepback-treer fra Devon Cooper inden pausen kunne de gå til halveg bagud 49-55.

Næstved åd sig tilbage i kampen

Begge hold kom ud til kampen som lyn og torden efter pausen. De skiftedes til at brænde nettet af med den ene treer efter den anden. Stille og roligt fik Næstved dog sammensat nogle gode defensive stops med nogle gode eksekverede angreb. Det resulterede i at de gik på et 8-0 run med omkring 4 minutter igen, der gjorde stillingen til 71-72, stadig Randers i front.

Næstved sluttede 3. periode stærkt af, især storspillende Eric Ayala gjorde forskellen her. Med en dyb treer fik Ayala hele Arena Næstved til at bryde ud i ekstase. Næstved tog nu føringen for første gang siden første minut af kampen. Nu havde Randers fuldstændig mistet kontrollen over kampen og måtte gå til 4. periode bagud 80-75.

Kampen endte med at blive noget af en neglebider, da de to hold fulgtes ad lige til de sidste sekunder. Det endte med at være Lagio Grantsaan fra hjemmeholdet som afgjorde kampen, da han satte et iskoldt skud fra mellemdistancen med 40 sekunder igen. Herefter brændte Steven Green fra Randers et afgørende tre-pointsskud, og Randers kunne nu afgøre kampen ved at sætte deres straffeskud.

Selvom Steven Green ikke kunne afgøre kampen i de sidste sekunder var han alligevel kampens topscorer med 28 point. For Næstved var den højest scorende spiller Eric Ayala med 26 point.

Næste runde

Randers Cimbria skal allerede mandag d. 15. Januar på besøg hos BK Amager, mens Team FOG Næstved skal i aktion igen d. 20. Januar hvor de tager imod Horsens IC.

 

Skrevet af

Jeg er 20 år gammel og er både NBA- og basketliga skribent her på siden. I NBA verdenen er jeg die-hard Golden State Warriors fan, og har holdt med dem lige siden We Believe tiderne. I basketligaen følger jeg samtidig Bakken Bears tæt.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

I mandagens første opgør i Basketligaens Playoff-A gruppe tog Randers Cimbria i mod Team FOG Næstved. Det skulle vise sig at blive svært for...

Basketligaen

Med en sejr mod Værløse Blue Hawks lægger Randers Cimbria pres på Svendborg Rabbits, der fredag skal møde Horsens IC. Randers besejrede torsdag aften...

Basketligaen

Randers Cimbria var lige ved at smide sejren på gulvet mod Svendborg Rabbits, men sluttede kampen godt af og sejrede med 83-91 på udebane....

Basketligaen

Team FOG Næstved tog torsdag aften en vigtig sejr mod et andet tophold i dansk basket, Svendborg Rabbits. I den tredjesidste kamp af grundspillet...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus tog onsdag aften i mod Team FOG Næstved, der netop havde vundet pokalfinalen over Bakken Bears få dage tidligere. Hjemmeholdet fik i den...

Nyhedsoversigt

Amerikanske Steven Green leverede en stor præstation, da Randers Cimbria søndag vandt bronze i pokalturneringen med en sejr på 79-74 mod Horsens IC.

Horsens IC

Efter et topunderholdende opgør mellem Randers Cimbria og Horsens IC, blev det spillerne fra Randers, som kunne trække bronzemedaljen over hovedet. Kampen sluttede 79-74...

Horsens IC

Efter 40-minutters uhyre tæt basketball, kan Team FOG Næstved kalde sig finalister i dette års pokalturnering. Det kan de efter en sejr på 84-79...