fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria holder håb om semifinale i live med sejr på Sydfyn

Randers Cimbria var lige ved at smide sejren på gulvet mod Svendborg Rabbits, men sluttede kampen godt af og sejrede med 83-91 på udebane. Dermed er Randers stadigvæk med i kampen om en plads i semifinalerne.

Foto: Thorfoto - Mads Thor Knudsen

Horsens IC og Bakken Bears kunne med sejre torsdag aften sikre sig en plads i Basketligaens semifinaler, men de resterende to pladser er fortsat i spil.

Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved ligger særdeles lunt i svinget i kampen om de sidste to pladser, men Randers Cimbria har matematisk stadig muligheden for at levere overraskelsen og sende enten sydfynboerne eller sydsjællenderne ud i mørket.

Randers Cimbria holdt håbet i live, da de torsdag hentede en flot udebanesejr over Svendborg Rabbits på 83-91.

Et nederlag ville have betydet, at Randers var ude af medaljeræset, men med sejren har Randers seks point op til både Næstved og Svendborg med seks kampe tilbage i Playoff A.

Game of runs

Sejren kom i hus efter en kamp, hvor Randers med en imponerende anden periode fik slået et hul til hjemmeholdet. I pausen var Randers foran med 40-54, men Svendborg gav kampen nyt liv med en vild og dramatisk fjerde periode

Efter en kort periodepause kom Svendborg ud til fjerde periode på dominerende vis.

Inden starten på kampens sidste ti minutter var Randers foran med 62-75 og havde kurs mod en sikker sejr, men så gik Kaninerne på et voldsomt 15-1 run. Pludselig var hjemmeholdet foran med 77-76. Kampen, der ellers så ud til at være tæt på lukket, var helt og aldeles åben.

Men Randers genfandt niveauet fra tidligere i kampen og svarede tilbage med et run af samme kaliber.

Vin Baker Jr og Steven Green tog teten og stod sammen med Marcus Azor for 11 ubesvarede point, hvilket bragte Randers foran med ti point, og det blev det sidste søm i Svendborg-kisten.

Bakary Camara, Steven Green og Marcus Azor imponerede med henholdsvis 24, 24 og 22 point. Green kunne desuden tilføje ni rebounds, seks assists og tre steals til sin statline.

Kampens topscorer var Svendborg Dylan Penn med 25 point. Penn´s holdkammerat Kevin Marfo leverede 23 point og hele 19 rebounds.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.