fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Svendborg Rabbits forstærker med amerikaner

Jaedon Willis er ny mand hos Svendborg Rabbits. Det melder klubben ud på deres sociale medier.

Foto: Tom Andreasen - Fotografi

Svendborg Rabbits har styrket truppen med Jaedon Willis. Den 24-årige point guard kommer til klubben på en to-årig kontrakt.

Jaedon Willis er den anden amerikanske spiller, som den sydfynske klub har præsenteret, der skal tørne ud for dem i den kommende sæson.

Flotte stats i college

Jaedon Willis kommer til Basketligaen efter to sæsoner i college, hvor han tørnede ud for Notre Dame Falcons. Willis spillede to sæsoner for Falcons. I de sæsoner snittede den unge point guard nogle flotte tal. Han lavede 20,7 point, 3,1 rebounds og 2,7 assists per kamp i college.

 

To på en uge

Ikke kun er Jaedon Willis den anden amerikanske spiller på holdkortet, han er også den anden spiller, som Rabbits har præsenteret for klubbens fans og resten af Basketligaen.

Mandag præsenterede Svendborg Rabbits den dansk-finske center, Ilmari Toikkanen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter en sikker sejr på 4-0 i finaleserien, kan Bakken Bears atter kalde sig danske mestre. De kunne løfte pokalen efter en sejr i...

Bakken Bears

Bakken Bears fik udbygget deres føring i finaleserien, da de på udebane i Næstved besejrede Team FOG med 81-94 i kamp to.

Basketligaen

Kamp et sluttede med en sejr til Bakken Bears, men Næstveds Oliver Klit kan se aftenens kamp sluttede med en sejr til Næstved, takket...

Basketligaen

Tidligere meldte BMS Herlev ud, at de ikke forlængede samarbejdet med deres mangeårige træner, Adrian Moss. Nu har klubben fundet en ny træner, som...

Basketligaen

Det 21-årige danske Bakken Bears-talent Gustav Knudsen har officielt tilmeldt sig NBA-draften 2024.

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Basketligaen

Horsens IC meddeler på Facebook, at klubben har forlænget aftalen med Liam Churchill for endnu en sæson.

Basketligaen

BK Amager sejrede søndag i Aarhus, hvor Bears Academy led et 61-64-nederlag.