fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Spanier fortsætter for Svendborg Rabbits

Svendborg Rabbits kunne i dag præsentere deres 9. spiller for den kommende sæson, og det blev til en forlængelse af den solide forward, Damina Ocaña.

Han og kæresten er faldet så godt til i Svendborg, at de nu har slået sig ned. Hovedpersonen selv skal fungere som brandmand på den lokale Falck-station, ved siden af sit virke som joker på Svendborg-mandskabet.

Den 29 årige forward har efterhånden en række år i den danske liga, hvor han lagde ud i Randers Cimbria. For 2 sæsoner siden, skiftede han dog det kronjyske ud med det sydfynske. I Svendborg Rabbits har han dog ikke fået den nøglerolle, som han havde i Randers, men fungere mere som en joker, som et hvert hold i ligaen skal passe på.

Forcerne for spanieren er i den grad i skud fra distancen, og han mentalitet til at kæmpe alt hvad han kan for holdet. En mentalitet der matcher Svendborgs. Så netop derfor er det en vigtig spiller for kaninerne.

Svendborg Rabbits mangler derfor kun 3 spillere for at truppen er komplet. I går kom desuden frem at Johnell Smith, som ellers meddelte at han stoppede karrieren, alligevel fortsætter. Desværre er det dog ikke i Svendborg, men i de svenske, hvor han skal være holdkammerat med Zarko Jukic i Norrköping.

Husk at vi opdatere alle liga-holdene dag for dag på dette link

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...