fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Robust forward til Rabbits

Han måler 203 centimeter, vejer 110 kilo og har tidligere spillet for blandt andre Bakken Bears og senest for Team FOG Næstved. Således kan Svendborg byde velkommen til Mads Bloch Frandsen, der i 30 kampe i sæsonen 2012/2013 snittede 5.2 point, 5.5 rebounds og 1.5 assists for Team FOG Næstved. Bloch er den hidtil manglende brik i Rabbits’ puslespil, der primært skal bidrage med fysisk styrke og hjælp under kurven.

Læs også: Team FOG mister seks spillere

Vi tror på at Mads kan hjælpe os meget i reboundspillet under kurven og være med til at sikre feltet mod modstandernes store folk. Endvidere har vi også en tro på, vi kan udvikle Mads offensive kvaliteter til et højere niveau, så han kan bidrage rigtigt positivt i begge ender af banen. Vi håber i alle vil være med til at tager rigtigt godt imod Mads, som vi glæder os til at byde velkommen, siger klubben.

22-årige Mads Bloch har 5 A-landsholdskampe på CV’et og en tidligere tilværelse på Rocklin Highschool i USA. Han var med i Pieti Poikolas bruttotrup til første landsholdssamling, men klarede sig ikke videre derfra. Han tilslutter sig resten af holdet i Svendborg, som blandt andet tæller Johnell Smith, Claus Maagaard, indenfor de næste par uger. Ved siden af Svendborg Rabbits skal Mads færdiggøre sin uddannelse på Svendborg Gymnasium.

Flere nyheder i kikkerten
Klubben er stadig på jagt efter spillermateriale og fortæller, at der formentlig er mere nyt på den front i løbet af næste uge.

Mht. til den sidste US spot på holdet sonderer vi stadig markedet efter det helt rigtige match for Rabbits. Planen er vi skal have en US power Forward tilknyttet truppen som ankommer til træning opstart forud for sæsonen. Udover ovennævnte er der stadig en meget positiv dialog med resten af truppen og vi forventer at kunne fortælle mere spændende nyt i næste uge.

Læs også: Mads Bloch: “Pinligt nederlag”.

(Foto: Lasse Lamberth)

 

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har kvalificeret sig til dette års finale i Basketligaen efter en storsejr over Svendborg Rabbits mandag aften. I den anden semifinale er...

Bakken Bears

Frederik Drejer var topscorer for en decimeret Bakken Bears-trup, da ENBL-mesteren fra Aarhus fredag aften slog Svendborg Rabbits med 62-86.

Basketligaen

Der kom vigtige point i hus, da Svendborg Rabbits besejrede Værløse Blue Hawks med 88-83 i Kaninhulen i Svendborg.

Basketligaen

I kampen om tredjepladsen blev det Team FOG Næstved, der kunne trække sig sejrrigt fra opgøret. De vandt opgøret med 92-102 over Svendborg Rabbits,...

Bakken Bears

Klasseforskellen var igen for stor, da Bakken Bears mandag udspillede Svendborg Rabbits med 100-70.

Basketligaen

Randers Cimbria var lige ved at smide sejren på gulvet mod Svendborg Rabbits, men sluttede kampen godt af og sejrede med 83-91 på udebane....

Basketligaen

Formstærke Horsens IC tog mandag endnu sejr, da de besejrede Svendborg Rabbits med 76-83. Med sejren rykker Horsens IC igen op på ligaens førsteplads.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks var tæt på at levere et sensationelt comeback mod Svendborg Rabbits torsdag aften. De var nede med hele 16 point i...