fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Trio fortsætter for Rabbits, Potter tager en pause

Der har ikke været meget nyt fra Svendborg Rabbits, i denne offseason indtil videre. Man har sagt farvel til sidste års MVP i Basketligaen, Brandon Rozzell, og Damian Ocana er flyttet til København.

Men i dag kom der lidt nyt for de sydfynske fans. Klubben kunne nemlig fortælle at den store engelske center, Liam Potter, har valgt at tage en pause fra basketball. Klubben oplyser dog at han har bosat sig i Svendborg, hvor han har startet sit eget firma, som træningsvejleder.

Liam Potter har, siden han forlod Team FOG Næstved, været ramt af alvorlige skader, og har slet ikke fået gang i sit sydfynske eventyr. Det er således kun blevet til 18 kampe for Svendborg.

Nu vil Liam Potter hjælpe holdet med den fysiske træning, indtil han selv er 100% klar igen. Det forventes ikke at han kommer i kamp i denne sæson, men man håber han kan nå at være med til nogle af kampene til slut på sæsonen.

På positiv siden har Svendborg forlænget aftalerne med Claus Magaard, Axel Karason og Antonio Porta. Alle tre var dog forventet til at fortsætte for klubben. Dog chokkerede Antonio Porta alle, da han i slutningen af sidste sæson forlod Svendborg. Der var dog tale om en lejeaftale, så Porta er endnu en klar til at hjælpe kaninerne.

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...

Basketligaen

Fullcourt.dk fangede Svendborg Rabbits´ cheftræner, Mads Andersen, til et interview efter onsdagens nederlag i European North Basketball League.

Basketligaen

Der er kommet en ny mand på holdkortet i Svendborg. Dylan Penn kommer til Sydfyn, hvor han bliver en del af truppen, som i...