fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Ny bestyrelse og sportschef skal hjælpe Stevnsgade

Sportsligt kunne sæsonen ikke være gået værre end den har, med nul sejre i 15 kampe. Klubben er under et stort generationsskifte, med helt anderledes professionelle tilstande. Så forhåbentligt bliver denne sæson en mellem sæson for Stevnsgade.

I første omgang ansatte klubben Simon Marquardsen som direktør, og nu er klubben så klar med en helt ny bestyrelse. Om bestyrelsen skriver klubben selv i en pressemeddelelse:

“Bestyrelsen er bestående af erfarne kræfter fra dansk erhvervsliv. Arbejdet består hovedsageligt i opbygningen af et sundt og levedygtigt økonomisk fundament samt en generel professionalisering af alle selskabets aktiviteter. Dette er forudsætningen for forbedring af vores produkter, i hallen og udenfor. Inklusive den sportslige udvikling og de løbende forbedringer af de sportslige resultater.”

Ikke nok med det, så har klubben også ansat en ny sportschef, til at varetage det sportslige aspekt i klubben. Det bliver en gammel kending i dansk basket, nemlig Hrannar Holm. Senest har han fungeret som sportschef for DBBF, med fokus på det danske A-landshold. Simon Marquardsen udtaler i samme pressemeddelelse:

“Jeg er meget tilfreds med, at have landet Hrannar. Vi har ikke kunnet drømme om, at få en så stor basketball-erfaring tilknyttet, som Hrannar repræsenterer,” fortæller han og fortsætter.

“Jeg glæder mig meget til vores fremtidige samarbejde og jeg tror at det vil give os en meget tiltrængt sportslig indsprøjtning også i denne sæson. Vi har lavet denne aftale for, at styrke Stevnsgade Copenhagen på den lange bane. Vi har lagt op til et mangeårigt samarbejde”

Der er ingen tvivl om at der mangler et storhold i København, og det lyder til at være gået op for Stevnsgade Basketball, som vil gøre alt for at udfordre de to jyske hold, Horsens og Bakken Bears.

“Vi ønsker at bringe København tilbage på Basketball landkortet og dermed give jyderne kamp til stregen. Vi er fast overbeviste om at potentialet for elite basketball er tilstede i København og vi glæder os til at tage rejsen tilbage til toppen af dansk basketball sammen med vores spillere, trænere, samarbejdspartnere, frivillige og tilskuere,” lyder det slutteligt i pressemeddelelsen.

Læs mere:
Simon Marquardsen: Vi er økonomisk ansvarlige
Afklapsning til Stevnsgade i Randers

Foto: Robert Dines Rasch

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

D. 21. april annoncerede Copenhagen Basketball, at de er en del af et nyt eliteprogram for danske basketballtalenter. Det nye eliteprogram er et samarbejde...

Basketligaen

Bruno Cingala-Mata tager turen op i den næstbedste franske række.

BK Amager

Første finalekamp blev langt fra så spændende som håbet, da BK Amager vandt i sikker stil.

Aabyhøj IF

Suveræne Hørsholm led et svidende nederlag i første semifinale mod BK Amager.

Aabyhøj IF

Stevnsgade Basketball tabte pokalfinalen til Aabyhøj IF, hvor især tredje periode var sløj for Københavner-holdet mener Hanna Sheikh.

Aabyhøj IF

Aabyhøj IF vandt pokalfinalen over Stevnsgade Basketball med cifrene 59-74, og det var derfor en glad Malene Pedersen vi fangede efter kampen.

Aabyhøj IF

Aabyhøj IF vandt pokalfinalen over Stevnsgade Basketball med cifrene 59-74.

Aabyhøj IF

Aabyhøj IF stak i anden halvleg af fra Stevnsgade Basketball, og kunne derfor kalde sig selv vindere af pokalturneringen 2019. Aabyhøj vandt kampen, 59-74.