fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

BK Amager

BK Amager storsejrede i første finalekamp

Første finalekamp blev langt fra så spændende som håbet, da BK Amager vandt i sikker stil.

Det er to overraskelser, der har sneget sig ind i årets finaleserie i Dameligaen, hvis man kigger på resultaterne i grund- og mellemspillet. Ikke desto mindre står BK Amager og Stevnsgade fortjent og skal kæmpe om mesterskabet, og BK Amager satte onsdag aften en tyk streg under, at de har været godt kørende.

Kampen blev spillet under intense rammer i Amager-hallen, og hjemmeholdet gjorde deres til at holde stemningen høj blandt hjemmepublikummet ved at vinde med 81-54.

Allerede ved halvleg tegnede sig et billede af kampens udfald. Gæsterne fra Nørrebro havde svært ved at score, mens Amager noget nemmere fandt vej til kurven. Et forspring på 21 point havde Amager opbygget, da de to hold gik til pause.

Efter pausen kom Stevnsgade bedre med, men det var ikke nok til at skabe spænding i kampen. Selvom de to hold var helt lige i tredje periode, så endte det med stenskredsejren, da hjemmeholdet også vandt sidste periode med seks point.

Hjemmeholdets Geraldunn Leaupepe var brandvarm og blev topscorer med 30 point. Det blev også til en double-double med 16 rebounds, og så lavede hun fire assists, tre steals og havde en effektivitet på vanvittige 41. Medspilleren Valerie Driscoll leverede også en double-double med 12 point og hele 23 rebounds. Topscorer for gæsterne blev Ena Viso med 19 point.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BK Amager er tildelt sejr over theView Copenhagen og har derfor fået sæsonens første sejr. Oveni at blive taberdømt får Copenhagen også frataget to...

BK Amager

Lørdagens kamp i Kvindebasketligaen mellem BK Amager og BMS Herlev blev til en sejr på 86-73 til Amagerkanerne. Første periode sluttede med cifrene 23-25...

Basketligaen

BK Amager har hentet den amerikanske forward, Derrick Woods, som skal spille for klubben resten af denne sæson.

Bakken Bears

Test din viden om sæson 2021/22. Hvor skarp er du?

Basketligaen

Vi skulle ikke langt ind i 2022, før de første to Basketliga-kampe blev aflyst. Den her gang er det BK Amager, som er hårdt...

Bakken Bears

Bakken Bears hentede torsdag deres anden sejr på to dage. BK Amager blev besejret med 116-82.

Basketligaen

Bears Academy sluttede kalenderåret 2021 af med en flot hjemmebanesejr mod BK Amager på 83-61.

Nyhedsoversigt

BK Amager har onsdag offentliggjort, at de har hentet en ny amerikaner til klubben