fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Tidligere Stevnsgade profil rykker en række op

Bruno Cingala-Mata tager turen op i den næstbedste franske række.

Stevnsgade hentede i november 2015 Bruno Cingala-Mata til klubben, og i de 19 kampe, han nåede for klubben, fik han vist sine kvaliteter med et snit på 10,6 point, 7,8 rebound – fjerdeflest i Basketligaen – og 1,4 assist.

De sidste tre sæsoner har han tilbragt hos Union Tours i FNM, den tredjebedste franske række, men i den kommende sæson skal han spille for Gries/Oberhoffen BC, der nåede semifinalen i Pro B, den næstbedste række.

I ligaens grundspil blev de nummer otte, men slog efterfølgende tredjeseedede Vichy Clermont ud i kvartfinalen. Sæsonen sluttede dog i semifinalen mod Rouen.

I Gries/Oberhoffen kan Cingala-Mata ende med at spille sammen med en anden tidligere profil fra Basketligaen. Den forhenværende Hørsholm-spiller, Evan Yates, skiftede til klubben i november sidste år.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devin Thomas har tegnet en kontrakt med engelske Surrey Schorchers. Det er den tidligere BMS Herlev-profils tredje klub alene i denne sæson.

Basketligaen

Roberto Gallinat skifter til Yalova Group Belediye Spor på en kontrakt, der løber resten af sæsonen.

Basketligaen

Den tidligere Team FOG Næstved-spiller Carlos Novas Mateo skifter til Østrig.

Basketligaen

Team FOG Næstved kunne tirsdag aften fejre deres sejr over BMS Herlev, men et hårdtarbejdende BMS Herlev-mandskab gjorde kampen helt lige indtil sidste periode.

Bakken Bears

theView Copenhagen gjorde en god indsats, men trods modstand fra theView sejrede Bakken Bears mandag i Nørrebrohallen.

Basketligaen

Horsens IC hentede søndag en sejr på en utrolig scoring af amerikanske Andy Cleaves. HIC vandt mod Værløse Blue Hawks med 95-92.

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte lørdag den ubesejrede stime i Basketligaen med en overbevisende sejr mod Team FOG Næstved.

Basketligaen

Der var lagt op til en yderst spændende kamp i Nørrebrohallen lørdag eftermiddag, da theView Copenhagen tog imod Bears Academy. Det stod hurtigt klart,...