fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mikkel Plannthin – Svendborg er en unik klub

Efter et enkelt år i udlandet vender Svendborg Rabbits kronjuvel, Mikkel Plannthin hjem igen til klubben i den kommende sæson.

Mikkel Plannthin - Danmark - Landsholdet - Danske landshold - Daniel Lambertsen

Mikkel Plannthin har i sidste sæson opholdt sig i Slovakiet, men har denne sommer valgt at vende tilbage til Danmark og Svendborg Rabbits.

– Jeg har været i dialog med klubben siden jul, og de mennesker omkring klubben, spillere, trænere og klubbens fans er noget helt unikt, som jeg gerne vil være en del af igen. Samt at være med i toppen af dansk basket. Med det sagt, så er jeg stadig åben hvis der dukker et spændende tilbud op fra udlandet, som der var fuld forståelse for i Svendborg, fortæller Mikkel Plannthin til Fullcourt.

Mikkel har dog en klausul i kontrakten der siger at han kan forlade klubben hvis der skulle komme et bedre tilbud fra udlandet. Dette tilbud skal dog senest kommer senest her til sommer fortæller Plannthin, der samtidigt forklarer hvilke kriterier der er for at han vælger Svendborg fra til fordel for endnu et udlandsophold.

– Der er ingen specikke ting som gør at jeg ville vælge det frem for Svendborg. Svendborg har noget helt specielt som jeg gerne vil være en del af igen. Hvis der kommer et tilbud fra en god klub, med en god træner og klubben har de rigtige ambitioner er det noget jeg vil overveje, men der skal en del til.

Annonce. Scroll for at læse videre.

Sidste sæson spillede Svendborg Rabbits ikke med om guldet ved DM efter mange år, men endte dog med at snuppe trofæet og guldet i pokalturneringen. Mikkel Plannthin håber derfor på at kunne hjælpe med at bringe klubben til tops i næste sæson.

– Jeg håber den kan blive anderledes, jeg tror at hvis stammen af holdet er samlet fra start af så kan det blive rigtig godt. Og vi kan være med helt i toppen, afslutter den danske guard med at fortælle til Fullcourt.

(Foto: Daniel Lambertsen)

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har lige nu gang i en positiv stime af sejre. Torsdag sejrede de for tredje gang i streg, da de slog Holbæk-Stenhus.

Internationalt

Oscar Jørgensen har sat ord på tankerne omkring sit skifte til Island, og han er kommet godt fra land

Basketligaen

Svendborg satte lørdag eftermiddag BC Copenhagen på plads i egen hule, og sende københavnerne tilbage over Storebælt med et stort nederlag

Basketligaen

Svendborg Rabbits fik sig fredag aften en tiltrængt sejr over Bakken Bears Academy.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks kravler op mod toppen af tabellen med ny overraskende sejr. Denne gang sejrede Blue Hawks mod et uinspirerende Svendborg Rabbits-mandskab.

Basketligaen

Anton Harbo er tilbage, hvor han fik sin debut i Basketligaen, og han har et helt klart mål for sæsonen 2022/23.