fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Mathias Kelly forlader Svendborg – USA i vente

Den unge guard, Mathias Kelly, forlader Svendborg Rabbits til fordel for USA og Ohio i et år.

Efter tre år for kaninerne har den unge spiller valgt at tage næste step i sin karriere. Drømmen har altid været at komme over Atlanten og prøve sine kræfter af, og det er planen for de kommende år.

”Jeg har altid spillet i Svendborg (bortset lige fra et år på hjemly) og jeg tænkte det var tid til at prøve noget nyt, og stå på egne ben. At spille i USA er noget jeg altid har haft lyst til at prøve. Skolen hedder Spire Institute og det er en prep school, som kan forberede mig på at komme på college, hvis det er det, jeg vil til den tid.”

Se også: Få et overbliv over alle til- og afgange i Basketligaen

Netop guards har aldrig været et problem i Svendborg, og Mathias Kelly har i mange har stået i skyggen af rigtig gode af slagsen i kanin truppen. Fx Johnell Smith, Mikkel Plannthin og nu Antonio Porta.

Dermed har spilletiden ikke helt været helt i top. Dog ser det anderledes ud i år, hvor truppen pt. kun tæller to guards, Kristoffer Gertz og Antonio Porta. Dermed kunne der ellers have været mulighed for meget spilletid i det sydfynske. Kelly fortæller dog overfor Fullcourt at han er blevet lovet en central rolle på holdet i USA.

”Trænerens oplæg er, at jeg får en central rolle på holdet, så det håber jeg selvfølgelig på.”

Uanset spilletiden værdsætter unge Kelly den erfaring han har fået i sin tid i Svendborg.

”Min tid i Svendborg har været utrolig lærerig, og det har været fedt at få chancen for at spille i den bedste danske liga for et af topholdene.” afslutter den unge spiller med at fortælle til Fullcourt.

Mathias Kelly nåede at spille 32 kampe i sidste sæson for kaninerne, hvor han i 13 minutter pr. kamp snittede 3.3 point 1.2 assists og 1.1 rebounds pr. kamp.

Mathias Kelly med en ankle-breaker

Foto: Linda Hegelund Sørensen

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...