fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Johnell Smith tilbage på dansk jord

SCOOP: En af de bedste spillere, der har optrådt i den danske liga er tilbage. 32-årige Johnell Smith vender tilbage til Svendborg Rabbits efter tre år i både svenske Södertälje og finske Kataja. Klubben skriver i en pressemeddelse:

Svendborg Rabbits har valgt at indgå en to årig kontrakt med Johnell Smith, der sidst spillede i klubben da vi vandt DM og Johnell blev i den forbindelse kåret til ligaens bedste spiller (MVP). Johnell ser vi stadig som en god spiller der kan være med på højeste niveauet og samtidigt en type der kan afgøre pressede kampe til vores fordel. Udenfor banen er Johnell en meget vellidt person både blandt fans og sponsorer og vi er overbeviste om at mange glæder sig til at byde ham velkommen hjem : )

Valgt klub med hjertet
Klubben skriver også: Johnell har valgt klub med hjertet, for det står klart for enhver at vi ikke kunne og ej heller ville, tilbyde det samme økonomisk som flere andre klubber i Danmark og resten af Europa kan. Til gengæld har Svendborg som by og klub meget at tilbyde en person både på og udenfor banen, og Johnell glæder sig meget til at komme tilbage og være en del af miljøet her. Udover at skulle repræsentere Rabbits skal Johnell fungere som træner i vores moderklub – SBBC, hvor han skal arbejde med de unge mennesker og være med til at højne deres færdigheder.

Leder efter store folk
Udover nyheden omkring Johnell’s tiltrædelse i Rabbits har klubben planer om at hente to store folk og forhåbentlig forlænge kontrakten med nøglespiller Adama Darboe.

Der arbejdes pt. på en kontraktforlængelse med Adama Darboe hvor der er en meget positiv dialog mellem parterne og der er afklaring på dette inden for de næste par uger. Samtidigt sonderer vi også markedet efter en US power forward der skal kunne hjælpe os under kurven og i rebound spillet samt en ny stor mand til center positionen. Målet for Svendborg Rabbits er endnu engang at spille underholdende basketball og være blandt de absolut bedste hold i Danmark, samt få sat Svendborg på landkortet !

 

Annonce. Scroll for at læse videre.
Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Onsdag var der to kampe på programmet i Svendborg. Først landskampen mellem Danmark og Australien. Og bagefter var der basketball på programmet igen. Værterne...

Basketligaen

BMS Herlev leverede endnu en overraskelse, da de lørdag eftermiddag besejrede Svendborg Rabbits med 87-79.

Bakken Bears

Bakken Bears var i fuld kontrol, da aarhusianerne torsdag aften på udebane besejrede Svendborg Rabbits.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har lige nu gang i en positiv stime af sejre. Torsdag sejrede de for tredje gang i streg, da de slog Holbæk-Stenhus.

Internationalt

Oscar Jørgensen har sat ord på tankerne omkring sit skifte til Island, og han er kommet godt fra land

Basketligaen

Svendborg satte lørdag eftermiddag BC Copenhagen på plads i egen hule, og sende københavnerne tilbage over Storebælt med et stort nederlag

Basketligaen

Svendborg Rabbits fik sig fredag aften en tiltrængt sejr over Bakken Bears Academy.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks kravler op mod toppen af tabellen med ny overraskende sejr. Denne gang sejrede Blue Hawks mod et uinspirerende Svendborg Rabbits-mandskab.