fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Jarred Ogungbemi-Jackson skifter til Frankrig

Jamaicanske Jarred Ogungbemi-Jackson forlader Bakken Bears til fordel for Orléans Loiret Basket i den franske Pro B.

Foto: Kim Haugaard FRAME2

Jarred Ogungbemi-Jackson bliver ikke i Basketligaen. Det står nu klart.

Onsdag har den franske første divisionsklub Orléans Loiret Basket på sine sociale medier præsenteret Ogungbemi-Jackson som ny spiller.

Bakken Bears forlænger således ikke med deres point guard, der i sidste sæson snittede 15,5 point, 3,1 rebounds og 4,4 assists. Sammen med Bjørnene vandt Ogungbemi-Jackson et dansk mesterskab, mens klubben nåede hele vejen til semifinalen i FIBA Europe Cup.

Det er ikke første gang, den nu forhenværende Bakken-profil skal spille i Frankrig. I sæson 2018/19 var han på kontrakt hos Aix Maurienne Savoie Basket, der ligeledes spiller i den næstbedste fransk række.

Ogungbemi-Jackson er ikke den eneste spiller, der forlader Basketligaen og skifter til den franske Pro B. Det samme gør Team FOG Næstved Bubu Palo, der i den kommende sæson er på holdkortet hos ALM Evreux Basket.

Se nogle af den tidligere Bakken-profils highlights fra sidste sæson herunder:

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.