fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Team FOG Næstved-profil skifter til Frankrig

Bubu Palo, der i den forgangne sæson tørnede ud for Team FOG Næstved, skifter til ALM Evreux Basket i den næstbedste franske række.

Foto: Robert Piil

Bubu Palo tager ikke endnu en sæson i Team FOG Næstved-trøjen. I stedet skifter den 30-årige shooting guard til ALM Evreux Basket i den franske Pro B på en et-årig kontrakt.

Det skriver basketballmediet Eurobasket.com.

Palo, der kom til Danmark med syv sæsoners erfaring fra NBA G-league, var med sine 16,1 point, 5,2 rebounds og 5,3 assists en af de helt store profiler på det sydsjællandske hold, der sluttede sidste sæson på femtepladsen. Palo´s høje niveau resulterede i, at han kom på Fullcourt´s Team of the Month i oktober sidste år.

Udover Danmark og NBA G-League har Palo også været et smut forbi Grækenland. Opholdet i det græske sluttede dog efter blot tre kampe.

Næstved-truppen består i øjeblikket af følgende spillere: Mathias Bak Christensen, Martin Poulsen, Holger S. Rasmussen, Peter Beier.

Se det fulde overblik over Basketligaens trupper her. 

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.