fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Hollandsk ex-svendborgenser returnerer til tysk basket

Den hollandske forward, Chaed Wellian, returnerer til tysk basket efter kort visit i Italien.

Han spillede 30 kampe for Svendborg Rabbits tilbage i 2014/15-sæsonen, men hollandske Chaed Wellian nåede aldrig at blive et stort hit på Sydfyn. Her snittede han 6,2 point og 3,1 rebound.

Han har siden spillet på forskellige niveauer i tysk basket, og efter et ophold i den italienske Serie C for Favl Basket Viterbo, vender han tilbage til tysk basket for at spille for ScanPlus Basket Elchingen i Pro-B.

Inden opholdet i Italien spillede Wellian 14 kampe for Karlsruhe i Pro-B, hvor han i snit scorede 8,8 point, 2,9 rebound og en assist.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Svendborg Rabbits profilen, Jacob Enevold Jensen, indstiller sin professionelle basketballkarriere med øjeblikkelig virkning. Han har spillet på sydfyn siden august 2017.

Basketligaen

Sidste runde af Svendborgs grundspil sluttede med en flot sejr over BK Amager. Kaninerne, som havde deres nye spiller med, vandt kampen med 94-123.

Basketligaen

Team FOG Næstved tog torsdag aften en vigtig sejr mod et andet tophold i dansk basket, Svendborg Rabbits. I den tredjesidste kamp af grundspillet...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet under med Emmanuel Bandoumel, der er blevet udstyret med en kontrakt med udløb i sommeren 2025.

Basketligaen

Svendborg Rabbits spillede onsdag aften deres sidste kamp i European North Basketball League, da de blev besejret af Bristol Flyers med 63-86.

Basketligaen

I onsdags hentede Svendborg Rabbits deres første sejr i ENBL, da Spartak Pleven fra Bulgarien blev besejret, og sejren er vigtig for klubbens selvforståelse,...

Internationalt

Svendborg Rabbits første sejr i ENBL kom i hus, da de besejrede Spatak Pleven fra Bulgarien, som kun stillede til start med syv spillere....

Basketligaen

Der var ingen slinger i valsen for Svendborg Rabbits da de mandag aften tog i mod Værløse Blue Hawks i Kaninhulen. De vandt opgøret...