fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Gilling sætter kursen mod Spanien

Normalt er det spanske et populært feriemål, men nu har ikke mindre end tre danske spillere valgt Spanien, som deres næste destination at spille i. Først skiftede Mads Kofod og Mads Bonde begge til den tredjebedste spanske række, og nu følger Jonathan Gilling trop.

Det bliver dog et trin op for Gilling, der skal spille for Cafes Candelas Breogán Lugo i LEB Gold, den næstbedste række. Klubben endte i sidste sæson på en 6. plads, som giver adgang til playoff. Her rykker nr. 1 direkte op i den bedste række, mens holdene 2-9 mødes i slutspilskampe. Her røg man dog ud allerede i kvartfinalen til 5. pladsen, Leyma Básquet Coruña, i fem kampe.

Dermed blev det kun til en halv sæson for Gilling i Hørsholm efter hans tilbagekomst. Her spillede han 19 kampe, hvor han på næsten 27 minutter snittede 12.9 point, 5.6 rebound og 2.2 assist. Han var med til at spille Hørsholm helt frem til semifinalen, holdets bedste præstation i 6 sæsoner.

Skrevet af

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Ny dansker-update. Vi har haft adskillige danskere i aktion i ugen der gik, og som noget nyt kårer podcastens værter, Alexander Christiansen og Sebastian...

BMS Herlev Wolfpack

BMS Herlev red en drømmestart hele vejen til sejr i DM-finale 1. En forspring på 34-4 var for meget for Hørsholm at indhente, selv...

Aabyhøj IF

Begge semifinaler i Dameligaen skal ud i en afgørende kamp tre om de to finalebilletter.

Aabyhøj IF

De forsvarende mestre fra Hørsholm 79'ers startede sæsonen med en sejr på udebane mod Aabyhøj.

Nyhedsoversigt

Den tidligere Hørsholm 79'ers og Team FOG Næstved spiller Mads Bonde har underskrevet en ny spansk kontrakt i den tredje bedste liga.

Internationalt

Jonas Zohore skifter til Spanien. Vi har taget os en snak med den danske landsholdsspiller om skiftet.

Basketligaen

Jonathan Gilling blev født d. 29. juni 1991 og er opvokset i Rungsted. Han er en af de mere erfarne spillere på det danske...

Internationalt

Jonathan Gilling prøver lykken hos det oprykkede mandskab.