fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Dobbelt-sejr i Aarhus: Bakken’s hævn og Academy’s triumf

Der var to kampe på programmet i Vejlby Risskov Hallen lørdag, da både Bears Academy og Bakken Bears havde hjemmebanekampe i denne runde. Begge Aarhus-holdene løb med sejren i kampene.

Foto: Basketfotografen

Basketfans i Aarhus kunne lørdag møde op til Vejlby Risskov Hallen, hvor begge Aarhus-mandskaberne skulle i aktion. Bakken Bears fik besøg af Team FOG Næstved, som de havde tabt de to seneste opgør mod, hvor de ene nederlag kom i pokalfinalen.

Bears Academy fik besøg af BMS Herlev, som de unge bjørne havde besejret to gange tidligere i denne sæson i Basketligaen.

Bakken Bears fik deres revanche over Team FOG Næstved, og BMS Herlev kom i Bears Academy-maskinen, hvilket betød, at det blev til to sejre til de aarhusianske hold i lørdagens kampe i Basketligaen. Bakken Bears vandt 93-82, og Bears Academy vandt 84-62.

Hævnen kom i hus

Bakken Bears har haft svært ved at besejre Team FOG Næstved i denne sæson. Først tabte de pokalfinalen til dem og kampen efter blev også et nederlag, så der var lagt op til et brag af en kamp, da Bakken Bears ville have hævn på hjemmebanen i Aarhus.

Det blev gæsterne fra Næstved, der fik en lidt bedre start på kampen. De kom foran i første periode, og de formåede at holde den føring indtil pausen mellem anden og tredje periode. Men efter pausen kom Bakken Bears tilbage i kampen. Specielt en god tredje periode, hvor de fik vendt kampen, så de var foran med seks point, inden sidste periode.

I kampens sidste ti minutter udbyggede de forsvarende mestre fra Aarhus deres føring, så de sikkert kunne fejre en sejr på 93-82 over Team FOG Næstved, som også tabte deres første kamp i slutspillet.

Det var Bakkens holdindstats, der var afgørende for sejren. Bakken Bears havde fem spillere, der alle lavede over ti point i kampen. Det blev dog DeAndre Pinckney, der blev bjørnens topscorer. Han sluttede med 20 point.

Han blev dog ikke kampens topscorer. For Team FOG Næstveds Lagio Grantsaan sluttede kampen med 27 point.

Sikker sejr

Der var en kamp mere i Vejlby Risskov Hallen. For Bears Academy fik besøg af BMS Herlev.

Den kamp startede lidt anderledes, end den tidligere kamp gjorde. Bears Academy havde fuldstændig styr på kampen fra første periode. De kom blæsende ud og efterlod BMS Herlev rimelig solidt allerede efter kampen første ti minutter.

Føringen kom heller aldrig i fare, da holdene spillede kampens anden periode, hvor de unge bjørne fortsatte deres flotte spil. Gæsterne fra Herlev kom lidt bedre i gang i anden periode, så de fik pyntet på pointtavlen inden pausen.

Efter pausen var det nemlig gæsterne, der kom bedst ud af starthullerne. De fik lukket en stor del af det hul, som Bears Academy havde fået i kampens første to perioder, så der kun var seks point op til hjemmeholdet, inden de skulle spille kampens sidste periode.

Der fik hjemmeholdet dog fuldstændig styr på kampen igen. De scorede 28 point i perioden, hvilket var 16 point mere end BMS Herlev, der kun lavede 12 i fjerde periode. Med den flotte fjerde periode af Bears Academy kunne de fejre en sejr på 84-62 over BMS Herlev.

Alle Bears Academy spillerne kom på banen i sejren over BMS Herlev. Og alle spillerne formåede også at score i kampen, men det blev Academy-profilen, Filip Ates, som sluttede med titlen som vindersholdets topscorer. Han lavede 17 point.

Han blev dog overgået en af BMS Herlev-spiller, som også er god for en scoring eller to. For kampens topscorer blev nemlig Jaden Edwards med 18 point.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Peter Beier-Christiansen forlader Holbæk-Stenhus til fordel for basket i den næstbedste tyske række.

Basketligaen

David Fischer er tilbage i Svendborg Rabbits-trøjen efter en enkelt sæson i Ungarn.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Darko Jukic har skrevet under på en toårig kontraktforlængelse, skriver aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Morten Bülow skifter efter to sæsoner hos Randers Cimbria til Island, hvor han har landet en aftale med Thor Thorlakshofn.

Basketligaen

Det 18-årige talent Willas Møller er klar til sin anden sæson i Basketligaen, meddeler BC Copenhagen.

Basketligaen

Daniel Lilhauge, der sad ude med en skade hele sidste sæson, er tilbage og klar til den kommende sæson med Bears Academy.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har skrevet kontrakt med amerikanske Jemarl Baker Jr, som senest spillede på college i USA.

Bakken Bears

Bakken Bears har tilføjet amerikanske Terrence Hargrove Jr. til truppen. Den kommende sæson er amerikanerens første som professionel i Europa.