fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Direktøren: Rozzell et godt bud på vores topscorer

Foto: Hanne Henriksen

Svendborg Rabbits har fået en blandet sæsonstart, hvor det er blevet til to sejre i de første tre kampe. Det har ligeledes været meget blandet for de fire nye spillere i klubben.

Brandon Rozzell er en af de nye tilføjelser på Sydfyn. En spiller der på papiret så meget interessant ud, og han har bestemt ikke skuffet indtil videre. Han er efter tre kampe topscorer i ligaen, hvor han snitter vanvittige 33,7 point. Han har endnu ikke haft en kamp med under 30 point, men han er ikke blot en scorer. Han er efter de første tre kampe Svendborgs førende rebounder, hvor snitter 6,3 på trods af sine ’blot’ 188 centimeter. Han snitter desuden tre assists, mens han har en effektivitet på 33 per kamp. Det er kun Horsens-spilleren Iffe Lundberg, der kan prale af samme effektivitet. Lundberg ligger desuden nummer to på topscorerlisten med et snit på 23, hvilket sætter Rozzells 33,7 PPG lidt i perspektiv! Svendborg-direktør Troels Mortensen er også godt tilfreds med den nye kanin.

”Han gør det ganske udmærket! Vi vidste allerede dengang, da vi fik muligheden for at hente Brandon, og vi sad og så video og snakkede med ham, at det var en god fyr. Jeg vil så sige, at vi forventer ikke, at han laver over 30 point i hver kamp, men vi kan godt se, at det er en god spiller, så det kunne været et godt bud på vores topscorer i år”, lyder forudsigelsen fra Mortensen.

Direktøren: Høje forventninger til Noack

Brandon Rozzell er ikke den eneste amerikaner at finde i Svendborg-truppen. Klubben har også hentet Anthony Borden og Trevor Noack. Førstnævnte har fået en frygtelig start på sæsonen, og ham kan du læse mere om på Fullcourt.dk i en af de kommende dage. Trevor Noack har derimod slet ikke spillet endnu. Noack fik en forstrækning i knæet til træning inden sæsonen begyndte. Han forventes dog snart at være tilbage.

”Vi forventer, at han er klar inden for en uge til 14 dage. Han fik en forstrækning under træning, men vi har fået ham undersøgt flere steder, og det skulle ikke være noget alvorligt”, fortæller Troels Mortensen til Fullcourt.dk.

Trevor Noack er en spiller, som der er store forventninger til, og de glæder sig til at se ham i aktion inden længe.

”Ham har vi høje forventninger til. Vi har set, hvad han kan til træning, og han er dygtig, så det er brændærgerligt at skulle starte sæsonen uden ham”, udtaler Mortensen.

Den islandske fighter

Ud over de tre amerikanere har Svendborg også hentet en sand fighter til holdet. Det drejer sig om den tidligere Værløse-spiller Axel Karason. Han var en del af den islandske landsholdstrup, der sammen med træner Craig Pedersen og Arnar Gudjonsson var med til EM i sommerpausen. Han har snittet syv point og fem rebounds per kamp, men hans fighterhjerte kan man ikke sætte en pris på. Troels Mortensen er også meget fornøjet over den nye spiller.

”Han er en fornøjelse at se spille. Vi vidste, at Axel har et kæmpe fighterhjerte. Han har altid været irriterende at spille imod, da han var i Værløse. Han er den type, der aldrig giver op. Axel er et af de mennesker, som jeg har mest respekt for. Han giver aldrig op, han kæmper altid, og hvis der er en løs bold, så er Axel ligeglad, om han skal flyve ud nogle stole. Hvis der er en chance, så går han efter den”, afslutter en begejstret Troels Mortensen i interviewet med Fullcourt.dk.

(Foto: Hanne Henriksen)

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...

Basketligaen

Fullcourt.dk fangede Svendborg Rabbits´ cheftræner, Mads Andersen, til et interview efter onsdagens nederlag i European North Basketball League.