fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Danish Team of the Year

Sæsonen synger på sidste vers i Basketligaen, hvorfor det er blevet til Fullcourt Awards. Her har Fullcourt i samarbejde med ligaspillerne og TV2-eksperten Jens Laulund kåret fem individuelle priser samt tre holdpriser.

Forrige1 af 7Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Basketligaen har i denne sæson haft en række danske profiler, hvoriblandt landsholdsspillerne Darko Jukic og Kevin Larsen begge vendte hjem til Danmark forud for sæsonen. Derfor var der også stor kamp om pladserne på Danish Team of the Year, hvor fem danske landsholdsspillere endte med en plads på holdet.

Der er to spillere med fra Bakken Bears, mens Horsens IC, Hørsholm 79ers og Stevnsgade SuperMen alle har en mand med på holdet.

Danish Team of the Year:

G: Frederik Hougaard Nielsen, Hørsholm 79ers
G: Adama Darboe, Bakken Bears
F: Filip Rajovic, Stevnsgade SuperMen
F: Darko Jukic, Bakken Bears
F: Kevin Larsen, Horsens IC

Forrige1 af 7Næste
Brug ← → piletaster for at skifte

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Devon Thomas har skrevet under med finske Lahti Basketball.

Basketligaen

22-årige Leonardo Carlino har skrevet under på en kontrakt med Horsens IC.

Nyhedsoversigt

Basketballmediet Eurobasket.com har sat spotlight på Basketligaen og uddelt deres årlige sæsonpriser.

Basketligaen

Derrick Woods har skrevet under på en kontrakt med Venados de Mazatlan.

Basketligaen

Hør en hudløst ærlig Aladdin Barakeh fortælle sin historie i denne episode, hvor han kommer ind på den skade, der satte en stopper for...

Bakken Bears

Anders Sommer vandt torsdag aften sit første mesterskab som manden i spidsen for Bakken Bears. Hør fra mestertræneren her.

Bakken Bears

Årets Finals Most Valuable Player var en glad mand, da vi mødte ham, efter Bakken Bears sweepede Svendborg Rabbits med 4-0 i årets finaleserie...

Bakken Bears

Vi fangede Michel Diouf til et interview, efter Bakken Bears torsdag hentede klubbens 20. danske ligatitel, og den tårnhøje senegaleser kunne fortælle, at en...