fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Chris Nielsen bliver i Randers

I sidste uge faldt en foreløbig aftale mellem Chris Nielsen og Randers Cimbria på plads, der betyder, at Nielsen også næste sæson tørner ud for den kronjyske klub. Aftalen gælder foreløbig et år, men der er stadig forhold, der skal forhandles helt på plads, udtaler klubbens cheftræner Morten Hansen til Randers Amtsavis. Barndomsklubben Randers Cimbria har været det oplagte valg for den 27-årige Nielsen, der ellers forsøgte at få en aftale på plads med Bakken Bears, før han igen besluttede at trække i Randers-trøjen. Man må formode, at Bears havde sine betænkeligheder ved at skrive under med Nielsen efter sidste års episode mellem Nielsen og tidligere cheftræner i Bakken Phil Dejworek.  Det afholder dog ikke Morten Hansen og Cimbria fra endnu engang at lukke Nielsen ind i folden, der mener, at det er et spørgsmål om, hvordan man håndterer den til tider kontroversielle spiller.

Jeg er sikker på, at Chris Nielsen har lært af den episode i Bakken. Og uden at pege fingre af nogen, så tror jeg, at vi her i Randers Cimbria er bedre til at håndtere Chris, end andre har været, siger Morten Hansen til Randers Amtsavis.

Sidste sæson for Hansen
Og netop Morten Hansen, der de seneste sæsoner både har fungeret som cheftræner og formand for klubben, har ikke tænkt sig at fortsætte i trænerstolen for evigt. Han har indtil videre løftet opgaven med hjælp fra Tat Tucker, og har valgt at prioriterer spillertruppen, fremfor trænerstaben,  men melder nu klart ud; Denne sæson bliver den sidste for ham som cheftræner.

Jeg vil gerne slå fast, at det bliver mit uigenkaldeligt sidste år som cheftræner i Randers Cimbria, siger Morten Hansen til avisen.

Nyheden om Chris Nielsens tilgang til truppen bliver ikke den sidste, før sæsonen igen går i gang, lover Morten Hansen. Klubben arbejder nemlig fortsat på at kunne genansætte de to spanske spillere, Miguel Ortega og Damian Ocaña. Parterne er dog ikke nået til enighed, men der arbejdes på sagen.

(Foto: Thorbjørn Wangen)

Skrevet af

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Forud for søndagens pokalfinale i Forum Horsens fik Basketligaen-legenden Chris Nielsen taget afsked med de danske basketfans, der gav Nielsen en stående applaus.

Bakken Bears

I dagens podcast kommer vi vidt omkring. Fulltalk´s faste værter Alexander Christiansen og Sebastian Pfaff snakker om landsholdets sejr mod Norge for et par...

Basketligaen

Chris Nielsen, der har gang i sin sidste sæson som professionel basketballspiller, er blevet fyret af Randers Cimbria.

Basketligaen

Randers Cimbria fik lørdag eftermiddag en sejr på 92-91 i en tæt kamp mod Bears Academy.

Basketligaen

En æra med Chris Nielsen i Basketligaen lakker mod enden. Efter 22 sæsoner, to mesterskaber og en pokaltitel stopper Randers Cimbria-klubmanden karrieren.

Basketligaen

Denne kamp mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved vil ikke blive skrevet i historiebøgerne som den mest velspillede kamp i Basketligaen. Men spændning...

Basketligaen

Mandag aften spillede Chris Nielsen sin kamp nummer 500 i Basketligaen, og udover den flotte bedrift fik Borgmesteren af Randers en vigtig sejr med...

Basketligaen

Vi fangede en glad Chris Nielsen til et interview efter gårsdagens sejr mod Værløse Blue Hawks i kvartfinaleserien.