fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Randers Cimbria slår Team FOG Næstved i heftig duel

Denne kamp mellem Randers Cimbria og Team FOG Næstved vil ikke blive skrevet i historiebøgerne som den mest velspillede kamp i Basketligaen. Men spændning var der massere af i tirsdagens Basketliga-kamp. Randers Cimbrias Jonathan Klussmann afgjorde kampen med 3,2 sekunder tilbage. Kampen sluttede 77-75 til hjemmeholdet.

Foto: Sam´s Photos

33 fejl. Den statistik var meget visende for kampens forløb. Det var en rodet fornøjelse i Randers her til aften. Men på trods af en rodet kamp, så blev den først afgjort i de døende sekunder af kampen. Det var Jonathan Klussmann, der vandt kampen for hjemmeholdet. Han sørgede for sejren, og holdene kunne gå i omklædningrummet med resultatet 77-75 til Randers Cimbria.

Der var ikke rigtig nogle af holdene, som fik gang i det spil som de ønskede. Det betød at holdene byttede føringer gennem hele kampen. Næstved vandt første periode. Men Randers kom efter det, og de sluttede anden periode med en føring på 42-39. I tredje periode kom “Borgmesteren”, Chris Nielsen, i gang med det trepointsskud som han er berømt og berygtet for. Han sørgede for en fem-points føring inden den sidste periode.

Tæt til det sidste

Det ligende en sikker sejr til Randers i store dele af fjerde periode. Men med et godt “run” af Næstved-spillerene, så var kampen helt lige med 1 minut og 15 sekunder igen. Næstveds Vincent Bailey bragte Næstved foran med to. Men med to ramte straffekast fra Reginald Kissoonlal og et flot lay-up fra Jonathan Klussmann, kunne Randers fejre en flot tilkæmpet sejr.

Kampens topscorer blev Team FOG Næstveds guard, Bubu Palo, som sluttede kampen med en double-double. Han lavede 23 point og 11 assists.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BC Copenhagen har skrevet kontrakt med den tårnhøje australier Nathan Pond, der er klar til sin første sæson som professionel basketballspiller i Europa.

Basketligaen

Den danske ungdomslandsholdsspiller Magnus Langager vil fra næste sæson være en del af Bears Academy, oplyser aarhusianerne på Facebook.

Basketligaen

Randers Cimbria har forlænget med de to lokale talenter Oliver Barker og Mads Gravesen.

Basketligaen

Randers Cimbria har meldt ud, at Mads Bro fortsætter endnu en sæson i klubben.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har belønnet det danske talent William Jelle med en kontrakt for næste sæson. Jelle fik sin debut i Basketligaen i sidste sæson.

Basketligaen

Værløse Blue Hawks har en ny spiller på plads. Værløse har torsdag præsenteret islandske Þorgrímur Starri Halldórsson på sin Facebookside. Þorgrímur Starri Halldórsson er...

Basketligaen

Svendborg Rabbits mister en af sidste sæson stjernespillere i form af hollandske Dylan Van Eyck, der skifter til spanske Odilo FC Cartagena CB.

Basketligaen

Tomas Bjarkason har forlænget sin aftale med BK Amager, så den nu løber endnu en sæson.