fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Uinspirerende Randers-mandskab fik snæver sejr mod Academy

Randers Cimbria fik lørdag eftermiddag en sejr på 92-91 i en tæt kamp mod Bears Academy.

Foto: Matthias Storgaard - Stuntdouble Media

theView Copenhagen stjal lørdag eftermiddag alle overskrifterne, da de overraskende besejrede topholdet Horsens IC med 102-104 på udebane.

Men Forum Horsens var ikke det eneste sted, hvor der var en overraskelse under opsejling. I Arena Randers var Bears Academy ved at gå i Copenhagen´s fodspor og tage sejren lige for næsen af Randers Cimbria. Det lod Basketliga-legenden Chris Nielsen dog ikke ske. Det kronjyske mandskab fik en noget uinspirerende sejr på 92-91 mod Bakken Bears´ farmerhold, Bears Academy.

19 sekunder før tid var det unge Bears-mandskab ellers foran med 89-91 efter et Marius Sørensen layup, men med seks sekunder tilbage af kampen ramte Chris Nielsen, der indstiller karrieren efter denne sæson, et skud fra trepointsland, der gav hjemmeholdet deres 11 sejr i denne sæson.

Klubmanden Chris Nielsen blev Randers´ redningsmand, og han spillede alt i alt en flot kamp. Nielsen var kampens topscorer med 23 point – et enkelt point fra at tangere sin season high i Basketligaen.

Bears Academy måtte se sig besejret med cifrene 89-91.

Topscorer for Bears var Daniel Lilhauge med career high 22 point. Marius Sørensen var tæt på en triple-double med 17 point, 13 rebounds og 8 assists.

De to hold går nu på landsholdspause. Torsdag den 24. februar får det danske herrelandshold besøg af Norge i Arena Næstved.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Fenton Bradley Jr har spillet sin sidste kamp i Svendborg Rabbits-uniformen i denne omgang. Det har klubben meldt ud på Facebook.

Basketligaen

Den mangeårige HIC-veteran, Vedran Borovcanin, overtager rollen som headcoach for Horsens IC.

Basketligaen

BMS Herlev har onsdag offentliggjort endnu en spiller til næste sæson. BMS Herlev truppen tæller hidtil syv spillere.

Basketligaen

BMS Herlev har været på rov i Alba Basket, hvor de har gaflet den danske ungdomslandsholdsspiller Silas Braikia.

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.