fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

theView overraskede igen og slog Horsens IC

theView Copenhagen har endnu en gang leveret en kæmpe overraskelse. Denne gang var det Horsens IC, der blev besejret med 102-104.

Foto: Robert Dines Rasch

For anden kamp i streg har theView Copenhagen taget fusen på et af topholdene i Basketligaen. Lørdag eftermiddag hentede hovedstadsholdet en imponerende – og overraskende – sejr på udebane mod Horsens IC. `De Gule´ blev besejret med 102-104.

Spoler vi tiden 12 dage tilbage var det Randers Cimbria, der måtte se et nederlag til theView Copenhagen i øjnene, og nu har de altså gjort det igen. Det kan diskuteres, at sejren mod HIC blot er endnu mere overraskende, da Horsens IC havde på den anden side af 700 fans i ryggen, mens sejren mod Randers fandt sted hjemme i Nørrebrohallen.

Læs et interview med Copenhagen-cheftræner Jeffrey Fawme om sejren mod Randers her

theView chokerede atter, men denne gang skulle de ikke ud i fem minutters overtid, før en overraskende sejr var en kendsgerning.

Lørdagens opgør var jævnbyrdigt fra start til slut, og efter første halvleg var hjemmeholdet snævert i front med tre point, 54-51, men i tredje periode fik gæsterne vendt kampen til deres fordel. Copenhagen udnyttede Horsens´ fejl, og HICs defensiv sad ingenlunde i skabet. Tredje periode blev vundet af theView med 21-33.

Underdogsn gik derfor ind til fjerde periode med et godt udgangspunkt, og trods et stærkt forsøg på et comeback af Horsens kunne Copenhagen tage sæsonens femte sejr. Værternes Khalil Ahmad kunne ellers have udlignet kampen med 20 sekunder tilbage af kampen, men HIC-pointmaskinen missede – til gæsternes held – det ene af to straffekast.

Efterfølgende blev Andy Ramirez sendt på linjen, og han gjorde Ahmad kunsten efter og ramte det ene straffekast og missede det andet til slutresultatet 102-104.

Kampens topscorer var både Khalil Ahmad (Horsens IC) og Zeke Moore (theView) med 27 point hver. Hannibal Salomon fulgte op på sin stærke præstation mod Randers med 26 point i lørdagens kamp. Mod Randers scorede Salomon 31 point.

Udeholdets Andy Ramirez leverede en flot Triple-Double – noget der ellers er en sjældenhed i Basketligaen. Ramirez noterede sig for 19 point, 10 rebounds og 11 assists.  Han pyntede på sin statline med 3 steals.

Andy Cleaves scorede 23 point for HIC.

De to hold går nu på landsholdspause. Torsdag den 24. februar får det danske herrelandshold besøg af Norge i Arena Næstved.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Lørdag eftermiddag mødtes Værløse Blue Hawks og BC Copenhagen. Det blev et opgør, som bød på tæt basketball, men det blev hjemmeholdet, der sluttede...

Basketligaen

Sejren var ikke til at tage fejl af, da Horsens IC besejrede BMS Herlev med 36 point. Efter de fire perioder var stillingen 84-48.

Basketligaen

14-årige Oskar Skaaning kan nu kalde sig den yngste debutant i Basketligaens historie, efter han lørdag fik otte minutter i Bears Academy´s nederlag til...

Basketligaen

Den tidligere Randers Cimbria-spiller Mikel Beyers skal i sæson 2023/24 spille i den bedste slovenske række.

Basketligaen

Den danske landsholdsspiller Jonathan Klussmann skifter til Fundación Globalcaja La Roda i Spanien. La Roda spiller i landets tredjebedste række.

Basketligaen

Efter en tæt kamp mellem BMS Herlev og BK Amager, kunne hjemmeholdet fejre en sejr i deres åbningskamp i denne sæson af Basketligaen. BMS...

Bakken Bears

Bakken Bears slap med skrækken, da de tirsdag var lige ved at smide en 23-points føring over styr. Bjørnene slog Horsens IC med 94-87.

Basketligaen

Nørrebrohallen bød på basket i topklasse, da BC Copenhagen og Svendborg Rabbits mødtes. Gæsterne fra Fyn løb med sejren, der lød på 67-73 over...