fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Cam Jones: En drøm der går i opfyldelse

Svendborg Rabbits har vanen tro hentet nyt blod til holdet i bestræbelserne om atter at vinde medaljer. En af profilerne til den kommende sæson forventes at blive Cam Jones, der kommer til klubben direkte fra college, hvor han denne sommer graduerede på Radford University.

Svendborg Rabbits bliver dermed hans første professionelle klub, hvilket længe har været en drøm for Jones.

”At graduere fra college er en fantastisk opnåelse, men at være i stand til at spille basketball professionelt er en velsignelse og en drøm, der går i opfyldelse,” udtaler Jones til Fullcourt.dk.

22-årige Jones er hentet ind som erstatning for sidste sæsons MVP i Basketligaen, Brandon Rozzell, og der hviler derfor lidt af et pres på de unge skuldre. Det er dog kun et pres han trives med.

”Der er lidt pres på mig på grund af det, men det er en god form for pres, fordi det er forventet, at jeg skal spille rigtig godt i stedet for en forventning om, at jeg bliver en fiasko. Jeg elsker den form for pres, og jeg har snakket med Brandon Rozzell for et par dage siden, og han har givet mig nogle gode råd til, hvordan vores hold kan blive succesfuldt, og hvad der skal til, for at jeg kan leve op til forventningerne,” fortæller Jones.

Jones er udset til at levere en masse point, som også var Rozzells helt store varemærke. Jones har desuden meget fokus på at levere i den defensive ende af banen, men er udmærket klar over, at han er hentet til Sydfyn for at score point. Den rolle havde han også på Radford, hvor han snittede 14,9 point per kamp i hans senior year.

”Jeg er en scorer, så jeg vil bringe en scoring mentality til holdet. Jeg ser ikke mig selv som en rendyrket scorer, men en scorer og en forsvarsspiller på et højt niveau, og det er sådan jeg ser min rolle på holdet,” udtaler Jones.

Den 22-årige guard nåede to sæsoner på Radford University, der spiller i Division 1 i NCAA. Han har derfor været med til at møde mange af de helt store colleges, og han husker særligt kampen mod Penn State som et hans bedste minder.

”Et af mine bedste minder fra Radford må være kampen mod Penn State. Jeg ledte vores hold i scoring med 23 points, og det var forventet, at vi ville tabe kampen, men jeg kom ud on fire, og mit hold stolte på mig til at være en leder og hjælpe os med at vinde kampen. Og det var præcis, hvad jeg gjorde. Det var fedt,” fortæller Jones.

Svendborg Rabbits mangler stadig at præsentere en amerikaner til holdet, men har ellers deres hold mere eller mindre på plads.

Skrevet af

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.

BC Copenhagen

1/8-delsfinalerne af Landspokalen blev spillet i weekenden. Der blev spillet kampe mellem hold i Basketligaen og hold fra toppen af første division.

Basketligaen

Kaninerne har fået endnu en ny mand at stille på banen, efter man har hentet forwarden Dylan van Eyck til truppen.

Basketligaen

Vi mødte Andreas Mortensen efter kampen mod Start Lublin i ENBL, og den unge dansker delte sine tanker om kampen, deltagelsen i ENBL og...

Basketligaen

Fullcourt.dk fangede Svendborg Rabbits´ cheftræner, Mads Andersen, til et interview efter onsdagens nederlag i European North Basketball League.

Basketligaen

Der er kommet en ny mand på holdkortet i Svendborg. Dylan Penn kommer til Sydfyn, hvor han bliver en del af truppen, som i...