fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears skriver med tidligere NBA-emne

Bakken Bears har skrevet under med amerikanske Tony Carr, der tidligere i karrieren var på blokken hos NBA-holdet New Orleans Pelicans.

Foto: Saskatchewan Rattlers

Bakken Bears har forstærket truppen yderligere med tilføjelsen af 24-årige Tony Carr.

Det har klubben offentliggjort i en pressemeddelelse.

Carr kommer til klubben efter et ophold denne sommer i Canada hos Saskatchewan Rattlers – selvsamme hold, som sidste sæsons Most Valuable Player i Basketligaen, Sebastian Åris, tidligere var på holdkortet hos.

“Tony er tydeligvis en meget talentfuld spiller med et højt topniveau. Vi søgte en guard med størrelse og evnen til at komme i feltet og skabe spillet derfra. Det fandt vi i Tony, der både er en dygtig scorer og facilitator. En skade satte ham ud i hele 2021, men i CEBL har han vist sig klar til at få karrieren tilbage på sporet,” siger Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer i pressemeddelelsen.

Tony Carr har ligesom sin kommende Bakken Bears-holdkammerat Deng Adel været forbi verdens bedste basketballliga, NBA. Modsat Adel, der kom ind i NBA som undrafted, blev Tony Carr i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans Pelicans.

Carr formåede dog ikke at spille sig på NBA-holdet, hvorfor han gennem to sæsoner i stedet spillede for Pelicans´ G League-hold, Erie BayHawks. Derudover har han også været til NBA Summer League af to omgange.

Carr har sommeren over tørnet ud for Saskatchewan Rattlers, der spiller i Canadian Elite Basketball League. I sæsonen i Canada, der endnu ikke er slut, snitter Carr i skrivende stund 19,8 point og 6,6 assists per kamp.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

BMS Herlev har forlænget aftalerne med de to talenter Lau Christoffersen og Magnus Larsen, der er klar til endnu sæson med holdet.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Nyhedsoversigt

Selvom Næstved kom kampklar til bjørnhulen, kunne de altså ikke hive sejren hjem i kamp tre, som Bakken Bears endte med at vinde 86-74.

Basketligaen

Team FOG Næstved-stjernen Mike McGuirl, der udgik i mandagens finalekamp mod Bakken Bears, kommer ikke til at spille mere i årets finaleserie grundet en...

Basketligaen

Efter 58 års tro tjeneste forlader Lennart Jensen posten som formand for Horsens IC, oplyser klubben på sin facebookside.

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Der var både været op- og nedture hos Holbæk-Stenhus i deres første sæson i Basketligaen. For en af holdets profiler, William Vang, har det...

Basketligaen

BMS Herlev har mandag offentliggjort, at de har forlænget aftalerne med Andreas Mortensen, Mile Nedic og Danijel Marsenic, der dermed alle er klar til...