fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears skriver med tidligere NBA-emne

Bakken Bears har skrevet under med amerikanske Tony Carr, der tidligere i karrieren var på blokken hos NBA-holdet New Orleans Pelicans.

Foto: Saskatchewan Rattlers

Bakken Bears har forstærket truppen yderligere med tilføjelsen af 24-årige Tony Carr.

Det har klubben offentliggjort i en pressemeddelelse.

Carr kommer til klubben efter et ophold denne sommer i Canada hos Saskatchewan Rattlers – selvsamme hold, som sidste sæsons Most Valuable Player i Basketligaen, Sebastian Åris, tidligere var på holdkortet hos.

“Tony er tydeligvis en meget talentfuld spiller med et højt topniveau. Vi søgte en guard med størrelse og evnen til at komme i feltet og skabe spillet derfra. Det fandt vi i Tony, der både er en dygtig scorer og facilitator. En skade satte ham ud i hele 2021, men i CEBL har han vist sig klar til at få karrieren tilbage på sporet,” siger Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer i pressemeddelelsen.

Tony Carr har ligesom sin kommende Bakken Bears-holdkammerat Deng Adel været forbi verdens bedste basketballliga, NBA. Modsat Adel, der kom ind i NBA som undrafted, blev Tony Carr i 2018 valgt som nummer 51 i NBA-draften af New Orleans Pelicans.

Carr formåede dog ikke at spille sig på NBA-holdet, hvorfor han gennem to sæsoner i stedet spillede for Pelicans´ G League-hold, Erie BayHawks. Derudover har han også været til NBA Summer League af to omgange.

Carr har sommeren over tørnet ud for Saskatchewan Rattlers, der spiller i Canadian Elite Basketball League. I sæsonen i Canada, der endnu ikke er slut, snitter Carr i skrivende stund 19,8 point og 6,6 assists per kamp.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.