fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears opruster med tidligere NBA G League-spiller

Bakken Bears har fundet erstatningen for Tony Carr, der tidligere på ugen blev solgt til Galil Gilboa. Nyeste mand på Bakken-holdkortet hedder Skyler Flatten og har tidligere spillet i NBA G League.

Foto: Championsleague.basketball

Efter salget af Tony Carr, der blev købt fri af sin kontrakt hos Bakken Bears af israelske Galil Gilboa i en rekordhandel, har de forsvarende danske mestre mandag morgen offentliggjort Carr´s erstatning.

Valget er faldet på den 198 centimeter høje skarpskytte Skyler Flatten, der ligesom Tony Carr har en fortid i NBAs udviklingsliga, NBA G League.

Flatten har været forbi adskillige NBA-adresser til prøvetræninger, i form af Boston Celtics, Sacramento Kings, Memphis Grizzlies og Utah Jazz, men den 27-årige amerikaner formåede aldrig at debutere i verdens bedste basketballliga.

I stedet blev det til 24 kampe for Miami Heat´s G League-hold Sioux City Skyforce.

Derefter tog Flatten turen til Sverige, hvor han tegnede en kontrakt med Boras i den svenske Basketligan. I Sverige snittede han 15,3 point og skød 41 % bag treeren.

I denne sæson har Flatten været på kontrakt hos tyrkiske Pinar Karsiyaka, der ligesom Bakken Bears deltog i Basketball Champions League. Den nye Bakken-spillere fik dog blot tre kampe for Pinar Karsiyaka.

“Vi får en atletisk skytte der kan være en stor trussel uden at have bolden meget i hænderne. Han er en anderledes type end Tony, som vi typisk brugte som point guard, og det vil ændre ansvaret i vores guardrotation en smule,” fortæller Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer i en pressemeddelelse.

“Skyler kommer med varme anbefalinger om et hårdtarbejdende og professionelt mindset og vi har vægtet det højt at finde en profil der vil matche gruppens kemi,” siger Sommer.

Flatten ankommer til Smilets By i dag mandag og stempler ind i Bears-truppen, når papirarbejdet er på plads.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Stilling Basketligaen

# Hold KS P
1 Bakken Bears 17 28
2 Team FOG Naestved 18 28
3 Randers 17 28
4 Horsens 18 28
5 Herlev Wolfpack 18 22
6 Svendborg 18 18
7 Bears Academy 19 14
8 Copenhagen 19 12
9 Vaerlose 18 10
10 Amager 18 8
11 Holbaek 18 2

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Randers Cimbria er klar til pokalfinalen efter de lørdag slukkede Team FOG Næstveds pokaldrømme, og holdets cheftræner, Jimmy Moore, ser frem til den kommende...

Bakken Bears

Gustav Knudsen gjorde forskellen, da Bakken Bears lørdag aften spillede sig i pokalfinalen for 19. gang i klubbens historie. Bjørnebanden slog de forsvarende pokalmestre,...

Basketligaen

Chris Lykes gjorde det onde ved BK Amager og sendte sejren til Horsens

Basketligaen

Darius Bell, der indledte indeværende sæson hos BK Amager, skal prøve kræfter med georgisk basketball, hvor han skal spille for BC-Titebi.

Bakken Bears

Der var drama til det sidste, da Næstved tog imod Bakken Bears i denne rundes topopgør. Det blev gæsterne fra Aarhus, der løb med...

Basketligaen

Holbæk-Stenhus kæmpede bravt, men måtte lørdag eftermiddag se sig besejret af Svendborg Rabbits med 88-80.

Basketligaen

BC Copenhagen tog fredag sæsonens sjette sejr, da Bears Academy blev besejret med 75-68.

Bakken Bears

DeVaughn Akoon-Purcell, der har en fortid i Danmark hos Bakken Bears, spiller resten af indeværende sæson i Rusland hos Lokomotiv Kuban.