fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears opruster med tidligere NBA G League-spiller

Bakken Bears har fundet erstatningen for Tony Carr, der tidligere på ugen blev solgt til Galil Gilboa. Nyeste mand på Bakken-holdkortet hedder Skyler Flatten og har tidligere spillet i NBA G League.

Foto: Championsleague.basketball

Efter salget af Tony Carr, der blev købt fri af sin kontrakt hos Bakken Bears af israelske Galil Gilboa i en rekordhandel, har de forsvarende danske mestre mandag morgen offentliggjort Carr´s erstatning.

Valget er faldet på den 198 centimeter høje skarpskytte Skyler Flatten, der ligesom Tony Carr har en fortid i NBAs udviklingsliga, NBA G League.

Flatten har været forbi adskillige NBA-adresser til prøvetræninger, i form af Boston Celtics, Sacramento Kings, Memphis Grizzlies og Utah Jazz, men den 27-årige amerikaner formåede aldrig at debutere i verdens bedste basketballliga.

I stedet blev det til 24 kampe for Miami Heat´s G League-hold Sioux City Skyforce.

Derefter tog Flatten turen til Sverige, hvor han tegnede en kontrakt med Boras i den svenske Basketligan. I Sverige snittede han 15,3 point og skød 41 % bag treeren.

I denne sæson har Flatten været på kontrakt hos tyrkiske Pinar Karsiyaka, der ligesom Bakken Bears deltog i Basketball Champions League. Den nye Bakken-spillere fik dog blot tre kampe for Pinar Karsiyaka.

“Vi får en atletisk skytte der kan være en stor trussel uden at have bolden meget i hænderne. Han er en anderledes type end Tony, som vi typisk brugte som point guard, og det vil ændre ansvaret i vores guardrotation en smule,” fortæller Bakken Bears-cheftræner Anders Sommer i en pressemeddelelse.

“Skyler kommer med varme anbefalinger om et hårdtarbejdende og professionelt mindset og vi har vægtet det højt at finde en profil der vil matche gruppens kemi,” siger Sommer.

Flatten ankommer til Smilets By i dag mandag og stempler ind i Bears-truppen, når papirarbejdet er på plads.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Efter onsdagens triumf i ENBL har Bakken Bears meddelt, at deres tyske assistenttræner, Florian Wedell, rejser tilbage til Tyskland, hvor han har landet jobbet...

Bakken Bears

Bakken Bears´ Ryan Evans har siden, han kom til Aarhus, drømt at vinde en europæisk titel med Bakken Bears, og den drøm blev onsdag...

Basketligaen

Bakken Bears er for første gang nogensinde vindere en af europæisk turnering, efter de onsdag besejrede CSO Voluntari efter en gyserkamp med 85-81.

Bakken Bears

Fullcourt.dk mødte en glad Bakken Bears-cheftræner, Anders Sommer, efter semifinaletriumfen i ENBL.

Bakken Bears

Bakken Bear står onsdag i klubbens første europæiske finale nogensinde, og spørger man holdets kaptajn Skyler Bowlin er de også favoritter, idet de har...

Bakken Bears

Gustav Knudsen var en af profilerne, da Bakken Bears tirsdag spillede sig videre til finalen i ENBL. Fullcourt.dk. mødte den danske profil kort efter...

Bakken Bears

Bakken Bears spillede sig tirsdag i finalen i European North Basketball League med en sejr på 90-77 mod BC Siauliai.

Bakken Bears

Udover en europæisk titel er der også en mindre sum præmiepenge på spil til European North Basketball League Final Four.