fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears sælger Tony Carr i rekordhandel

Tony Carr er efter kun en halv sæson fortid hos Bakken Bears. Den amerikanske guard er blevet solgt til det israelske hold, Galil Gilboa, hvor han skifter til med øjeblikkelig virkning.

Foto: Championsleague.basketball

To kampe, hvor Carr brændte nettet af og et gennemsnit på 17 point i det europæiske gruppespil, var med til at sende den amerikanske guard, Tony Carr, til Israel, hvor han nu skal tørne ud for klubben Galil Gilboa.

Men Bakken Bears har fået en rigtig fin kompensation for Carr. På klubbens Facebookside skriver de, at det er det største spillersalg i klubbens historie. Klubbens sportsdirektør, Michael Piloz, fortæller også lidt om handlen og om deres jagt på en erstatning til Bakken Bears Facebookside.

“Vi kunne ikke sige nej til det tilbud, som Galil Galboa kom med, selv om vi meget gerne havde beholdt Tony i klubben. Det præcise beløb forbliver mellem klubberne, og det er da heller ikke i de millionbeløb, man ser i fodbold, men det er det største i vores historie. Det gør også, at vi kan gå ud på markedet og finde en afløser, der passer ind på holdet,” fortæller Piloz til klubbens Facebookside.

Tony Carr bliver den tredje i rækken af udenlandske spillere, som forlader Bakken Bears i den igangværende sæson.

Galil Galboa spiller i den bedste israleske række, hvor de på nuværende tidspunkt ligger på ligaen sidsteplads. Galil Galboa har kun vundet to af deres første elleve kampe i sæsonen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Det gik uden problemer for Bakken Bears, der onsdag aften var på besøg hos Holbæk-Stenhus. Selv med flere erfarne spillere ude formåede Bjørnene alligevel...

Bakken Bears

Bakken Bears er fortid i denne sæsons udgave af FIBA Europe Cup, men der er gode nyheder for Bakken Bears omkring deres seks kampe...

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Bakken Bears

Bakken Bears fortsatte den ubesejrede stime i Basketligaen, da de søndag slog Team FOG Næstved med 98-77.

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Bakken Bears

Bakken Bears måtte onsdag se sig slået af tyrkiske Manisa BBSK for anden gang i dette efterår. Hjemmeholdet vandt kampen 85-80.

Bakken Bears

En nye hjemmebane med plads til 3300 personer kunne blive en realitet for Bakken Bears, hvis Sportsby Aarhus får grønt lys.

Bakken Bears

Der var ingen slinger i valsen, da Bakken Bears søndag sendte Værløse Blue Hawks hjem med et nederlag på 46 point i bagagen. Bakken...