fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears sælger Tony Carr i rekordhandel

Tony Carr er efter kun en halv sæson fortid hos Bakken Bears. Den amerikanske guard er blevet solgt til det israelske hold, Galil Gilboa, hvor han skifter til med øjeblikkelig virkning.

Foto: Championsleague.basketball

To kampe, hvor Carr brændte nettet af og et gennemsnit på 17 point i det europæiske gruppespil, var med til at sende den amerikanske guard, Tony Carr, til Israel, hvor han nu skal tørne ud for klubben Galil Gilboa.

Men Bakken Bears har fået en rigtig fin kompensation for Carr. På klubbens Facebookside skriver de, at det er det største spillersalg i klubbens historie. Klubbens sportsdirektør, Michael Piloz, fortæller også lidt om handlen og om deres jagt på en erstatning til Bakken Bears Facebookside.

“Vi kunne ikke sige nej til det tilbud, som Galil Galboa kom med, selv om vi meget gerne havde beholdt Tony i klubben. Det præcise beløb forbliver mellem klubberne, og det er da heller ikke i de millionbeløb, man ser i fodbold, men det er det største i vores historie. Det gør også, at vi kan gå ud på markedet og finde en afløser, der passer ind på holdet,” fortæller Piloz til klubbens Facebookside.

Tony Carr bliver den tredje i rækken af udenlandske spillere, som forlader Bakken Bears i den igangværende sæson.

Galil Galboa spiller i den bedste israleske række, hvor de på nuværende tidspunkt ligger på ligaen sidsteplads. Galil Galboa har kun vundet to af deres første elleve kampe i sæsonen.

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Amerikanske Malik Parsons skifter Bakken Bears ud med Bundesliga-holdet Fraport Skyliners.

Bakken Bears

Bakken Bears har hentet den danske ungdomslandsholdsspiller Simon Schwartz til klubben på en toårig aftale.

Bakken Bears

Den højtflyvende guard Magnus Møllgaard forlader spanske Class Bàsquet Sant Antoni. Det har klubben meldt ud på Instagram.

Bakken Bears

Tobias Hemmersam vil i den kommende sæson være dobbeltlicensspiller og dermed have muligheden for at spille for både Bakken Bears og Bears Academy.

Bakken Bears

Bakken Bears-stjernen Deandre Pinckney skal i næste sæson spille for israelske Hapoel Haifa.

Bakken Bears

Bakken Bears har gaflet 33-årige Urald King, der senest spillede i Østrig.

Bakken Bears

Den tidligere Bakken Bears-stjerne DeVaughn Akoon-Purcell skifter Lokomotiv Kuban ud med UNICS Kazan.

Bakken Bears

Ryan Evans forlader Bakken Bears efter seks sæsoner, oplyser aarhusianerne på Facebook.