fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears henter dansk landsholdsspiller i Spanien

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen skifter tilværelsen i Spanien hos Zaragoza ud med Danmark og Bakken Bears.

Foto: FIBA.com

Den danske landsholdsspiller Gustav Knudsen vil i den kommende sæson tørne ud for Bakken Bears.

Det har de forsvarende danske mestre meldt ud på sin facebookside.

“Det var nemt for mig at træffe beslutningen da Bakken viste interesse. Jeg ser det som et stort skridt for min karriere og udvikling at kunne spille på topniveau i både Danmark og Europa. Med den kvalitet og det set-up Bakken har, kan jeg også i dagligdagen blive ved med at udvikle mig, som har været en vigtig prioritet for min beslutning. Så er det ingen hemmelighed, at jeg glæder mig til at komme hjem og spille foran familie og venner, og ikke mindst en pakket Vejlby-Risskov Hallen,” siger Gustav Knudsen til klubbens facebookside.

Gustav Knudsen kommer til Aarhus efter tre år i Spanien hos Zaragoza Basket, hvor han trænede med Zaragozas førstehold, der spiller i Liga ACB, den bedste række i Spanien, mens han spillede kampe for deres elite ungdomshold og andethold. I en alder af blot 17 år debuterede Knudsen i Liga ACB, der regnes som en af de stærkeste ligaer i Europa.

I den forgangne sæson var Knudsen fast mand på Zaragozas andethold, der hører hjemme i den fjerdebedste række, Liga EBA, og den 19-årige dansker fik masser af minutter og ansvar. Knudsen snittede 14,8 point, 6,1 rebounds og 2,5 assists per kamp i sidste sæson.  De knap 15 point per kamp gjorde ham til holdets topscorer.

Den nye Bakken Bears-spiller kan ses i aktion torsdag, hvor han sammen med det danske landshold skal møde Kosovo i Arena Næstved.

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Annonce
Annonce

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Horsens IC har tilføjet den amerikanske point guard Chris Lykes til truppen.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet Tyrell Kirk til klubben og udstyret amerikaneren med en to-årig aftale.

Basketligaen

Den svenske guard, Jordan Lou, er ny Team FOG Næstved spiller. Lou, som i sidste sæson spillede for BMS Herlev, skal prøve kræfter med...

Basketligaen

Den tidligere Horsens IC-profil Khalil Ahmad er blevet kåret som Most Valuable Player i den bedste canadiske række, CEBL.

Basketligaen

Efter fem sæsoner væk fra Horsens IC, vender Esben Reinholt nu snuden hjemad til HIC, hvor han spillede i sin barndom, og senest for...

Basketligaen

Svendborg Rabbits har sikret sig amerikanske Devin Whitfield til den kommende sæson.

Bakken Bears

Vi følger Basketligaens off season nøje og vil løbende opdatere denne artikel, når der sker ændringer på holdene. Dan dig et overblik over holdene...

Basketligaen

Randers Cimbria har landet en aftale med 25-årige Viktor Lorenzen, der kommer til Kronjylland efter en sæson i den tredjebedste italienske række.