Dansk stortalent debuterer i Liga ACB

Det danske basketballtalent, Gustav Knudsen, fik fredag aften debut i Europas bedste nationlliga.
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter

Fredag aften debuterede 17-årige Gustav Knudsen for det spanske storhold, Casademont Zaragoza, i landets bedste basketliga.

Gustav Knudsen, der sidste sæson spillede for Zaragozas U18 hold, fik 49 sekunder på banen i klubbens  83-98 sejr på udebane imod MoraBanc Andorra.

Knudsen leverede i sidste sæson 11,3 point, 5,8 rebounds og 3,5 i gennemsnit per kamp i Adidas Next Generation Tournament for Zaragozas ungdomshold efter han i 2018-19 sæsonen bød ind med flotte præstationer for det danske alliance hold, DBA Copenhagen, der spillede med i EuroLeague Next Generation Tournament.

De flotte præstationer er altså blevet bemærket og selvom 49 sekunder ikke er meget, er det et stort skridt for den unge dansker.

Liga ACB betragtes af mange som den næstbedste nationale basketball turnering i verden, kun overgået af NBA, og set i det lys er selve debuten en stor præstation i sig selv, selvom Gustav Knudsen hverken formåede at notere sig for sine første point, rebounds eller assists i opgøret mod Andorra.

Næste gang Gustav Knudsen kan håbe på spilletid på Zaragozas førstehold er i morgen, den 13. december, hvor Bilbao kommet på besøg.

Se andre spændende artikler