fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears donerer penge til redningsarbejdet i Tyrkiet og Syrien

Jordskælvet i Tyrkiet og Syrien har kostet mange menneskeliv, og redningsarbejdet er stadig igang. Det redningarbejde har Bakken Bears valgt at støtte med 60.000 kroner.

Foto: Championsleague.basketball

Bakken Bears har i dag meldt ud, at de har doneret 60.000 kroner til redningsarbejdet i Tyrkiet og Syrien. Pengene stammer fra Bakken Bears’ årlige fest for frivillige og partnere, hvor man med en trøjeauktion samler penge ind til velgørende formål.

Pengene, som var samlet ind i sidste sæson, var i første omgang tiltænkt et andet projekt, men de bliver nu doneret igennem Dansk Røde Kors til nødhjælpsarbejdet i Tyrkiet og Syrien.

“Det valgte projekt er desværre ikke startet op, og nu er der nogle andre, der har desperat brug for hjælp. Bakken Bears har derfor besluttet, at indsamlingen skal understøtte nødhjælpsarbejdet efter jordskælvet i Tyrkiet og Syrien,” fortæller Bakken Bears direktør Michael Piloz til klubben Facebookside.

 

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede sig klubbens 21. danske mesterskab, da de mandag aften besejrede Team FOG Næstved overbevisende med 66-87.

Nyhedsoversigt

Selvom Næstved kom kampklar til bjørnhulen, kunne de altså ikke hive sejren hjem i kamp tre, som Bakken Bears endte med at vinde 86-74.

Bakken Bears

Team FOG Næstved måtte se sig slået på hjemmebane af Bakken Bears i anden kamp i finaleserien. De tabte kampen 69-83.

Basketligaen

Den helt store Team FOG Næstved-profil, Mike Mcguirl, måtte udgå af aftenens kamp mod Bakken Bears.

Bakken Bears

Bakken Bears tog første stik i årets finaleserie, da de sendte Næstved hjem med et 18 points nederlag i bagagen. Skyler Flatten gjorde det...

Bakken Bears

Team FOG Næstved tager torsdag hul på deres første finaleserie i Basketligaen i klubbens historie, og holdets anfører, Mathias Bak Christensen, forventer en spændende...

Basketligaen

Den 15. maj spiller Team FOG Næstved sin første hjemmekamp i finaleserien i Basketligaen mod Bakken Bears, og interessen for opgøret har været kæmpe,...

Bakken Bears

Bakken Bears har igen sikret sig en chance for at vinde DM i basket. Det gjorde de mandag aften, da de lavede et flot...