fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Bakken Bears

Bakken Bears donerer penge til redningsarbejdet i Tyrkiet og Syrien

Jordskælvet i Tyrkiet og Syrien har kostet mange menneskeliv, og redningsarbejdet er stadig igang. Det redningarbejde har Bakken Bears valgt at støtte med 60.000 kroner.

Foto: Championsleague.basketball

Bakken Bears har i dag meldt ud, at de har doneret 60.000 kroner til redningsarbejdet i Tyrkiet og Syrien. Pengene stammer fra Bakken Bears’ årlige fest for frivillige og partnere, hvor man med en trøjeauktion samler penge ind til velgørende formål.

Pengene, som var samlet ind i sidste sæson, var i første omgang tiltænkt et andet projekt, men de bliver nu doneret igennem Dansk Røde Kors til nødhjælpsarbejdet i Tyrkiet og Syrien.

“Det valgte projekt er desværre ikke startet op, og nu er der nogle andre, der har desperat brug for hjælp. Bakken Bears har derfor besluttet, at indsamlingen skal understøtte nødhjælpsarbejdet efter jordskælvet i Tyrkiet og Syrien,” fortæller Bakken Bears direktør Michael Piloz til klubben Facebookside.

 

Jeg hedder Rasmus, og jeg er Fullcourts Basketligaen-redaktør. Jeg brænder for dansk basketball og kan oftes finde i de danske basketballhaller, når der er kamp. Når jeg ikke ser basketball, så læser jeg Journalistik på Syddansk Universitet.

Andre artikler med dette emne

Eurobasket

Den unge Bakken Bears-spiller Gustav Knudsen imponerede, da Danmark fredag besejrede Georgien. Vi fangede ham til et interview efter kampen.

Basketligaen

Den regulære sæson blev afsluttet med at brag, da de to tophold Bakken Bears og Team FOG Næstved mødte hinanden.

Bakken Bears

Bakken Bears skal i kvartfinalen i ENBL møde Serios Group Newcastle Eagles. Bakken Bears er grundet deres andenplads i gruppespillet tildelt den fordel, at...

Bakken Bears

Bakken Bears begrænsede Landstede Hammers til lave 56 point, men alligevel måtte de gå tomhændet fra tirsdagens European North Basketball League-brag.

Bakken Bears

Bakken Bears meddeler tirsdag, at der er få billetter tilbage til braget i ENBL mod hollandske Landstede Hammers.

Bakken Bears

Bakken Bears sikrede fredag aften førstepladsen i grundspillet i Basketligaen, da de besejrede Randers Cimbria med 109-84 efter en dramatisk kamp, hvor dommerne kom...

Bakken Bears

Ryan Evans spillede måske sin bedste kamp i denne sæson, da Bakken Bears lørdag udspillede Værløse Blue Hawks med 76-98.

Bakken Bears

Bakken Bears´ topscorer i søndagens pokalfinale mod Team FOG Næstved, Darko Jukic, var tydeligt skuffet, da Fullcourt.dk mødte ham efter finalenederlaget på 86-89.