fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Basketligaen

Anfører sikrede kaninerne sejren

Der skulle overtime til at afgøre gårsdagens kamp mellem Randers Cimbria og Svendborg Rabbits. Forud havde gået en ufatteligt tæt og spændende kamp, hvor holdene fulgtes ad gennem hele kampen.

Hjemmeholdet så dog ud til at få et solidt hul, da de bragte sig foran med 8 point før pausen. Men et solidt comeback af gæsterne fra Svendborg i 3. periode, betød at kampen igen tippede over. Fra stillingen 47-39 til hjemmeholdet, var det pludseligt kaninerne i teten, da de bragte sig foran med 53-55 midtvejs i 3. periode.

De kunne dog ikke ryste hjemmeholdet af sig, og de fulgte godt med til slutningen af kampen. Her tippede kampen så over endnu engang, men selvom Randers gik ind til de sidste minutter med en 5 points føring, så lykkedes det ikke at hive sejren i land for Randers.

Axel Karason udlignede kampen med halvandet minut igen til 83-83. Og både Simon Bjørnebo og Charlie Burgess havde muligheden for at vinde kampen for Randers. Men i ville bolden ikke, og så var der lagt op til 5 minutters ekstra spilletid.

Her lagde gæsterne godt fra land, og trak læsset i gennem de 5 minutter. Men alligevel blev det afgjort til aller sidst. Det var Svendborg Rabbits’ anfører Claus Magaard, der både satte den afgørende 3er med 13 sekunder igen, og ham der tog kampens sidste rebound, da Chris Nielsen brændte de sidste to straffe i kampen. Kampen endte 94-97.

Igen var det Chris Nielsen, Charlie Burgess og Bonell Colas der trak læsset for Randers. De stod for i alt 78 point til sammen.

For Svendborg kom Antonio Porta i gang igen, efter hans nul point mod Horsens. Han lavede 24 point. Brandon Rozzell nøjedes denne gang med 20 af slagsen.

Foto: Daniel Lambertsen

Skrevet af

Casper er 34 år og partner i Fullcourt.dk Aps. Han står primært for den daglige drift af virksomheden bag hjemmesiden, og sørger for at al det tekniske omkring siden fungere. Derudover bidrager han med korte artikler og posts fra primært dansk basket.

Andre artikler med dette emne

Basketligaen

Den kronjyske klub har valgt at stoppe samarbejdet med deres træner, Martin Knezevic, der kom til klubben i sommers.

Bakken Bears

Kvartfinalerne blev sidste stop for fire hold. Der var dog ikke nogle overraskende hold, som kom videre til næste runde i pokalen.

Basketligaen

Både Svendborg Rabbits og Team FOG Næstved vandt overbevisende, da Rabbits slog BMS Herlev, og Næstved besejrede BK Amager.

Basketligaen

En gammel kending af Randers Cimbria vender tilbage. I dag har klubben offentliggjort, at de har hentet Bakary Camara tilbage.

Bakken Bears

Bakken Bears indtræder i den europæiske turnering, ENBL, som Svendborg Rabbits også deltager i. De overtager en plads, fordi Svendborgs israelske modstander, Hapoel Beer...

Nyhedsoversigt

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller, Tyrn Flowers, skal spille for den cypriotiske klub AEL Limassol BC.

Basketligaen

Det blev en Randers-sejr, da de havde besøg af BMS Herlev søndag eftermiddag. Kampen sluttede 86-76 til Randers Cimbria.

Basketligaen

Svendborg Rabbits har hentet to nye spillere. Den ene fik en god debut, da Svendborg Rabbits besejrede Bears Academy med 60-86.