fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Annoncør/Advertising

Fullcourt er Danmarks største medie om basket med særligt fokus på den hjemlige liga og NBA. Fullcourt har eksisteret siden 2009 og har derfor mere end 10 år på bagen.

Fullcourt.dk har mere end 15.000 unikke læsere hver måned med mere end 45.000 sidevisninger, som altid læser opdaterede nyheder om blandt andet Basketligaen, NBA og landshold, livescore, interviews samt podcast.

Der er stor loyalitet blandt vores læsere, hvor mere end 30% af alle besøgende, besøger Fullcourt.dk dagligt. Målgruppen er hovedsageligt mænd fordelt i alle aldersgrupper med særlig stor interesse fra 18-34-årige (står for 52% af al trafik). Der er god diversitet i forhold til geografi.

Vores side er derfor oplagt som reklamesøjle for virksomheder, der gerne vil eksponere sig på landsplan, da vores læsere strækker sig ud over hele Danmark og ikke mindst til udlandet.

Vi tilbyder billige månedlige, kvartal og halvårlige rater såvel som pakkeløsninger. Som samarbejdspartnere sigter vi altid efter at give jer den bedst mulige løsning, der passer til netop jeres virksomhed.

Med en annonce på Fullcourt.dk får du mulighed for at reklamere meget målrettet mod et meget købestærkt segment, med personer der har interesse i sport og amerikansk livsstil.

+ Vi er et nyhedssite i en rivende udvikling.

+ Brugerfremgang i alle årene.

+ Købestærkt segment.

Muligheder:

Topbanner

Baggrund

Annoncer i sidebjælke

Podcast

Totalt ejerskab af siden (inkluderer alle annonceformer)

Advertorial / Sponsoreret artikel

Der kan opnås rabat ved længere aftaler. For eksempel gives der 15% rabat på den samlede aftale over seks måneder. Og 25% i rabat på aftaler gældende for et år ad gangen.

I snit vil din annonce blive vist til mellem 15.000 og 20.000 brugere på en måned.

Kontakt vores annoncesalg på lau@fullcourt.dk