fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Maria Jespersen fik EuroLeague-debut i smalt nederlag

Maria Jespersen debuterede tirsdag i EuroLeague, da hendes hold KGHM BC Polkowice led et bittert nederlag til spanske Casademont Zaragoza.

Foto: fiba.basketball

På herresiden har Iffe Lundberg siden 2021 repræsenteret Danmark i EuroLeague.

I år har Danmark også en repræsentant i kvindernes EuroLeague i form af landsholdsstjernen Maria Steen Jespersen, der i denne sæson tørner ud for de polske mestre, KGHM BC Polkowice.

Tirsdag aften fik Jespersen sin debut i EuroLeague, da KGHM BC Polkowice gæstede en af kvartfinalisterne fra sidste sæson, spanske Casademont Zaragoza.

Den danske landsholdsprofil fik i alt 15 minutter på banen med to point til følge. Danskeren sendte bolden afsted seks gange, men måtte nøjes med en enkelt fuldtræffer.

Desværre blev det til et smalt nederlag på 76-73 i danskerens debut.

Næste kamp i EuroLeague for Polkowice og Jespersen er onsdag den 16. oktober mod de forsvarende EuroLeague-sølvvindere Villeneuve d’Ascq LM.

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Bakken Bears

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Internationalt

Bakary Dibba har efter tre flotte kampe i ugens løb fundet vej til rundens hold i den tyske Bundesliga.

Baskonia

Iffe Lundberg og Partizan Mozzart Bet Beograd led et bittert nederlag på 88-82 i torsdagens EuroLeague-sæsonåbner mod spanske Baskonia.

Internationalt

Bakary Dibba spillede endnu en flot kamp for MLP Academics Heidelberg, der torsdag besejrede SYNTAINICS MBC med 93-108 i den tyske Bundesliga.

Internationalt

Bakary Dibba sejrede i sin debut på sin nye hjemmebane, da han med 13 point var med til at besejre RASTA Vechta.

EuroLeague

Den franske basketstjerne Evan Fournier, som for nyligt er blevet præsenteret i Olympiacos Piraeus, skulle ikke bruge længe på at fange mediernes opmærksomhed. Franskmanden...

EuroLeague

Med en måned igen til sæsonstarten i EuroLeague har Partizan Beograd Mozzart Bet Beograd allerede solgt 11,000 sæsonkort.

Boston Celtics

Franske Evan Fournier vender retur til Europa efter mere end et årti i USA, hvor han spillede for fem forskellige klubber.