Laolu Oke dominerede i ny Randers-sejr – Mønsted leverede ny career high

Trods en flot første halvleg led Bears Academy lørdag eftermiddag et nederlag til Randers Cimbria på 93-73.

Laolu Oke har fået sig en suveræn start på tilværelsen i Randers.

Lørdag spillede Oke sin tredje kamp i Randers-trøjen, og nok engang sluttede den 23-årige amerikaner med en vild double-double, da kronjyderne hjemme i Arena Randers besejrede Bears Academy med 93-73.

Oke noterede sig for 25 point og 15 rebounds og var sammen med Bakary Camary og danske Bakir Serdarevic, der brændte varm bag treeren, afgørende for, at Randers kunne trække deres anden sejr i sæsonen i land.

Aarhusianerne kom ellers bedst ud af starthullerne og var efter første periode smalt i front. I pausen stod der 44-42 i Randers´ favør. Academy ydede god modstand og lykkedes med deres gameplan.

En af årsagerne til, at det gik så godt i første halvleg for Bears, var udeholdets T0bias Mønsted, der havde tur i den offensivt. Mønsted scorede hele 22 point i første halvleg alene.

Gæsterne kunne dog ikke holde dampen oppe i anden halvleg. Tværtimod.

Tredje periode blev meget dyr for Bears, der blev løbet over ende af Jeffrey Fawmes tropper. Randers vandt tredje periode med 33-12, og så var sejren så godt som i hus.

Bakir Serdarevic scorede 21 point, alle point kom i sædvanlig Bakir Serdarevic-stil fra bag trepoinslinjen.

Bakary Camara sluttede med 15 point, fire rebounds, syv assists og hele seks steals. Marquis Addison scorede 12 point.

Tobias Mønsted spillede en stor kamp for Bears Academy. Mønsted, der har været Academy´s største profil i sæsonens første tre kampe, scorede 30 point. De 30 point er danskerens nye career high i Basketligaen. William Block fulgte op med 14 point.

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Bakken Bears har mandag offentliggjort, at de er gået ind i det internationale samarbejde ´Lucentum Basketball Hub´, som den spanske klub HLA Alicante står...

Team FOG Næstved må sige farvel til amerikanske Max Rice, der har ønsket at vende hjem til USA.

Efter et meget tæt opgør mod Randers Cimbria sluttede Bakken Bears kampen af med manér, hvilket sikrede dem en flot sejr på 81-93.

Team FOG Næstved sikrede sig en flot sejr torsdag aften, da de efter overtid besejrede Randers Cimbria med 114-109.

Nyhedsoversigt

Svendborg Rabbits er fortsat ubesejret i sæsonen, efter de lørdag slog Holbæk-Stenhus på hjemmebane.

En stor fjerde periode af Svendborg Rabbits sikrede dem en hjemmebanesejr på 76-74 mod Randers Cimbria.

Bakken Bears hentede sæsonens første sejr, da de gæstede Holbæk-Stenhus. Kampen endte 77-103 i Bakkens favør.

Værløse Blue Hawks fik sæsonens første sejr, da Bears Academy tirsdag blev slået med 91-82.