fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Golden State Warriors

Warriors tæmmer de unge Grizzlybjørne

Der var tænding fra start til slut da Memphis Grizzlies og Golden State Warriors bragede sammen i seriens første opgør. Memphis udnyttede ikke hjemmebanefordelen og måtte se sig slået med mindst mulig margin i nederlaget på 116-117.

Foto: Michael Tipton, Flickr

Hvis du stadig sidder med en høj puls efter gårsdagens sene aftenkamp, er det fuldt forståeligt. Det var en af de aftener, hvor forskellen mellem slutspilskampe og grundspilskampe blev tydeliggjort. Intensiteten og energiniveauet var konstant på maksimum i den lettere kaotiske kamp mellem det unge Memphis mandskab og de rutinerede Golden State Warriors.

 

Kampen var præget af et par dommerbeslutninger, herunder Draymond Greens omdiskuterede flagrant-2 fejl. Allerede sidst i anden periode gik Draymond lidt for hårdt til den, da han slog Brandon Clarke i ansigtet, og bagefter træk ham ned. Dommerne vurderede fejlen til at være særlig grov, og sendte ham tidlig i bad. Det var Warriors bænken dog langt fra tilfreds med, og Draymond gjorde en sidste optræden inden han smuttede ud af halen.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage. De unge stjerner viste høj klasse undervejs. Ja Morant og Jaren Jackson jr. scorede tilsammen 67 point, og Jordan Poole holdte Warriors inde i kampen med 31 point fra bænken.

Det sidste par minutter af kampen var fyldt med så mange modsætninger og gyldne øjeblikke. Se de sidste to minutter af kampen her.

  • Stephen Curry blockere Ja Morant.
  • Klay Thompson misser begge straffekast. 20 sekunder inden har han ramt en afgørende treer.
  • En afgørende jumpball i de døende sekunder af kampen

Vi slutter af med et skrald fra Gary Payton II.

 

Skrevet af

NBA skribent og til dagligt at finde i Århus. Har et årligt Space Jam ritual, og tilhænger af pass-first spillestillen med Spurs og Warriors som forbilleder.

Andre artikler med dette emne

Boston Celtics

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Eastern...

Dallas Mavericks

Sæsonen i NBA skydes i gang i nat, og i den forbindelse har Fullcourts NBA-redaktion kommet med deres forudsigelser af holdenes placeringer i Western...

Analyser

NBA offseason er altid en spændende tid, og offseason 2024 har langt fra været en undtagelse. Med en række spektakulære trades og signings har...

EuroCup

Den danske landsholdsspiller Tobias Jensen og Ratiopharm spillede lige op med NBA-holdet Portland Trail Blazers, der dog sejrede med 111-100 i en testkampen natten...

LA Lakers

LeBron James og sønnen Bronny James skrev i nat NBA-historie som den første far-søn duo nogensinde til at spille sammen i ligaen.

Boston Celtics

Ventetiden er ovre. Verdens bedste basketballliga er tilbage fredag, hvor Boston Celtics og Denver Nuggets mødes i Abu Dhabi.

Internationalt

Victor Wembanyama var allerede en af NBA's mest dominerende spillere, og med en kampvægt, der nu har rundet 106 kilo, bliver han næppe lettere...

Internationalt

Ja Morant er for tiden glad og skadesfri, og det giver Memphis Grizzlies gode forudsætninger for succes i den kommende sæson, udtaler Memphis-stjernen.