fbpx
Connect with us

Nyhedsoversigt

Jewell Loyd vinder overtidsdrama for Storm på vild buzzerbeater

WNBA-stjernen sikrede Seattle Storm sejren over Dallas Wings med et vildt 3-points skud.

Seattle Storm og Dallas Wings spillede et brag af en kamp fredag nat, hvor de efter 40 minutters spil måtte gå i overtid med scoren 96-96.

Wings (2-5) indhentede et 10-points forspring i tredje og fjerde periode. Satou Sabally scorede med 7,9 sekunder tilbage i regulær spilletid. Det blev først talt som en 3’er, hvilket gav Dallas en 97-96 føring, men det blev ændret til et to-pointsskud.

Ingen af holdene førte med mere end to point i overtid, indtil Jewell Loyd med 0,8 sekunder tilbage på klokken sendte et vildt 3-pointsskud afsted som sikrede Seattle sejren med resultatet 102-105.

Den 27-årige WNBA-stjerne scorede 25 point i kampen og havde syv assists. Breanna Stewart tilføjede 23 point, ni rebounds og fem assists. Storm-duoen bærer æren for holdets foreløbige succes denne sæson (7-1).

Marina Mabrey havde 24 point og 3 assists for Dallas. Arike Ogunbowale tilføjede 22 point og 8 rebounds.

Tæt opgør tidligere på sæsonen

Det er ikke første gang Seattle Storm og Dallas Wings spiller mod hinanden i denne sæsonen, og deres første møde d. 22. maj var også en neglebider af en kamp, der gik i overtid.

Storm var bagud 85-81 med 19 sekunder igen, da et 3-pointskud fra Loyd og et layup fra Jordin Canada sendte dem i overtid, hvor de vandt 100-97 over Wings.

De to hold mødes for tredje gang i sæsonen på søndag kl. 1, hvor WNBA-fansene forhåbentlig kan se frem til endnu en spændende kamp.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skriver om WNBA for Fullcourt. Jeg er inkarneret Seattle Storm fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Nyhedsoversigt