fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Nyhedsoversigt

Spiltip: Olympiacos fortsætter sejrsstimen mod Bamberg

Olympiacos har kun tabt fire kampe i denne sæson, og en sejr i aften burde være ren rutine for grækerne.

Dato: 15. januar 2016
Tid: 20:45

Kamp: Olympiacos – Brose Baskets Bamberg
Liga: Euroleague
Tip: Olympiacos -5.5
Bookmaker: Bet365
Odds: 1.66
Units: 4

De græske giganter Olympiacos har kun tabt 4 kampe i denne sæson, hvoraf 2 af disse har været i Euroleague til Anadolu Efes og Laboral Kutxa. Udover dette, har grækerne været perfekte. Det er indtil videre blevet til 10 sejre i Euroleague, hvoraf 2 af dem har været i Top 16 runden.

Bamberg har omvendt heller ikke haft en ringe sæson, i hverken den hjemlige liga eller i Euroleague. De overraskede alt og alle ved at placere sig videre til Top 16 runden foran blandt andet Maccabi Tel Aviv der for to år siden vandt Euroleague. I turneringen har de 7 sejre og 5 nederlag, hvoraf 1 sejr og 1 nederlag er faldet i Top 16 runden. Deres sejr i forrige runde var desuden deres første nogensinde i Top 16 runden.

Som faktummet siger er tyskerne altså stærkere end nogensinde med stjerner, som Nikos Zizis, Nicolo Melli, Daniel Theis og Bradley Wannamaker for at nævne nogle få. De fører samtidigt Top 16 runden i true shooting percentage med 56.8% og med antal assists pr. kamp med 21.5 pr. kamp.

Grækerne har dog bare så meget rutine i blandt andet, den fødte leder, og deres største stjerne Vassilis Spanoulis, Georgios Printezis, Vangelis Mantzaris, Daniel Hackett, Matt Lojeski at det ikke burde været et problem at slå tyskerne. Deres forsvar er desuden deres farligste våben eftersom de kun tillader 69.2 point pr. kamp hvilket gør dem til det bedst defensive hold i turneringen. De tvinger samtidigt deres modstandere til kun at ramme 43.9% af deres to-pointsskud.

Sidste gang de to hold mødte hinanden var helt tilbage i 2010, hvor begge mandskaber vandt hver deres hjemmebane kamp. Olympiacos vandt hjemme med 86-69, imens Brose Baskets vandt med 73-61.

Olympiacos burde kunne vinde over Brose Baskets Bamberg til enhver tid, og derfor satser vi også på at grækerne også hiver en sejr hjem i aften.

Foto: olympiacosbc.gr

Skrevet af

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Andre artikler med dette emne

EuroLeague

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en...

EuroLeague

Den danske landsholdsprofil Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC tabte tirsdag aften og har dermed brug for en hjælpende hånd, hvis sæson 2022/23 skal stå...

EuroLeague

Tirsdag starter Maria Jespersen og hendes nye arbejdsgiver, ACS Sepsi-SIC, på kvalifikationen til Euroleague, hvor en plads i det fineste selskab i europæisk basketball...

EuroLeague

Olympiacos´ Sacha Vezenkov er blevet kåret som måneden spiller for februar i Euroleague.

Alba Berlin

Covid-19 fortsætter med at påvirke kampene i Euroleague. Nu er endnu tre kampe aflyst.

CSKA Moscow

Kampen mellem CSKA Moskva og Olympiacos, der skulle spilles i morgen den 29. december, er blevet udsat grundet Corona-udbrud hos det græske mandskab.

CSKA Moscow

Iffe Lundberg og CSKA Moskva besejrede fredag aften Olympiacos Piraeus med cifrene 88-82. Den danske CSKA-profil gjorde en god figur og leverede 16 point....

EuroLeague

David Blatt nåede blot en enkelt sæson i spidsen for det græske storhold.