fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Ingen hjælpende hånd til Maria Jespersen og kompagni fra Crvena Zvezda

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en plads i den stærkeste europæiske turnering.

Foto: fiba.basketball

Sæson 2022/23 kommer desværre ikke til at stå på Euroleague for danske Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC.

Det er en kendsgerning, efter at Olympiacos torsdag aften slog Crvena Zvezda med 60-86 i Euroleague-kvalifikationens sidste kamp.

I stedet bliver det turneringen et niveau under Euroleague, EuroCup, der vil få fornøjelsen af Maria Jespersen i sæson 2022/23.

Rumænske ACS Sepsi-SIC, der ligeledes måtte se sig besejret komfortabelt af Olympiacos, havde brug for en stor sejr til Crvena Zvezda på mellem 19 og 21 point for at løbe med kvalifikationsgruppens eneste plads i Euroleague. Det serbiske hold var dog aldrig i nærheden af at overliste det velspillende græske hold, der derfor skal spille Euroleague.

Maria Jespersen spillede en rigtig flot kvalifikationsturneringen, hvor hun over de to kampe snittede 18 point, 5,5 rebounds og 2,5 assists.

De 18 point gjorde Jespersen til den spiller med det næsthøjeste pointsnit på tværs af hele kvalifikationsrunden, der i alt bestod af 21 hold.

Den rumænske klub er i EuroCup endt i pulje med: Nesibe Aydin (Tyrkiet), Bursa BSB (Tyrkiet) og Elitzur Holon (Israel).

Skrevet af

Jeg er redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 22 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe. (sebastian@fullcourt.dk)

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Frida Formann står nu noteret for 1,000 point som spiller for Colorado Buffaloes, da hun blev topscorer med 22 point i en kamp mod...

Internationalt

Jonas Zohore fortsætter ikke i Spanien for BAXI Manresa, der har valgt at tage afsked med den 210 centimeter høje dansker efter tre måneders...

Internationalt

Laura Ziegler vandt denne uge Player of the Week i hendes collegekonference efter en double-double i et overtidsdrama i sidste uge mod Temple.

EuroLeague

Iffe Lundberg imponerede, da Virtus Bologna søndag kunne indtage førstepladsen i den italienske Serie A med en sejr mod Germani Brescia.

Internationalt

Bakary Dibba er efter en flot oktober måned blevet kåret som månedens spiller i Tysklands næstbedste række, Pro A.

EuroLeague

Iffe Lundberg var lige ved at tage rundens MVP-prisen i Euroleague for sin imponerende præstation tidligere på ugen mod Olimpia Milano. Danskeren blev kun...

Bakken Bears

Bakken Bears fik endelig smagt sejrens sødme i denne sæsons FIBA Europe Cup, da de besejrede FC Porto i vanvittig stil. Bjørnene sejrede efter...

Armani Milano

Tirsdag aften tog Virtus Bologna og Iffe Lundberg imod Shavon Shields og Olimpia Milano i en hæsblæsende kamp, hvor begge danskere imponerede.