fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

EuroLeague

Ingen hjælpende hånd til Maria Jespersen og kompagni fra Crvena Zvezda

Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC skal spille EuroCup i denne sæson. Sepsi måtte nøjes med andenpladsen i Euroleague-kvalifikationen, hvilket ikke var nok til en plads i den stærkeste europæiske turnering.

Foto: fiba.basketball

Sæson 2022/23 kommer desværre ikke til at stå på Euroleague for danske Maria Jespersen og ACS Sepsi-SIC.

Det er en kendsgerning, efter at Olympiacos torsdag aften slog Crvena Zvezda med 60-86 i Euroleague-kvalifikationens sidste kamp.

I stedet bliver det turneringen et niveau under Euroleague, EuroCup, der vil få fornøjelsen af Maria Jespersen i sæson 2022/23.

Rumænske ACS Sepsi-SIC, der ligeledes måtte se sig besejret komfortabelt af Olympiacos, havde brug for en stor sejr til Crvena Zvezda på mellem 19 og 21 point for at løbe med kvalifikationsgruppens eneste plads i Euroleague. Det serbiske hold var dog aldrig i nærheden af at overliste det velspillende græske hold, der derfor skal spille Euroleague.

Maria Jespersen spillede en rigtig flot kvalifikationsturneringen, hvor hun over de to kampe snittede 18 point, 5,5 rebounds og 2,5 assists.

Annonce. Scroll for at læse videre.

De 18 point gjorde Jespersen til den spiller med det næsthøjeste pointsnit på tværs af hele kvalifikationsrunden, der i alt bestod af 21 hold.

Den rumænske klub er i EuroCup endt i pulje med: Nesibe Aydin (Tyrkiet), Bursa BSB (Tyrkiet) og Elitzur Holon (Israel).

Skrevet af

Jeg er sidens redaktør for Basketligaen og har været det siden februar 2021. Jeg er 21 år og bosat i Aarhus, hvorfor jeg ofte kan findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Andre artikler med dette emne

Internationalt

Landsholdskollegerne Kevin Larsen og Sylvester Berg mødtes fredag aften i Spanien. Larsen imponerede, men måtte se sig besejret af Sylvester Berg og kompagni.

Internationalt

Sebastian Åris levered onsdag en ny career high i point, da den danske landsholdsspiller dominerende mod topholdet Arconic-Alba Fehérvár.

EuroCup

Tobias Jensen fik onsdag aften debut i den europæiske turnering EuroCup. Danskerens mandskab ratiopharm Ulm måtte dog se sig besejret af spanske Joventut Badalona...

Internationalt

Danske Peter Møller er efter to flotte kampe blevet kåret som Player of the Week i Sverige.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er for anden uge i streg blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.

Internationalt

Det danske stortalent Tobias Jensen fik søndag sin debut i den tyske Bundesliga, da hans hold ratiopharm Ulm var på besøg hos MLP Academics...

Internationalt

Zarko Jukic skifter til CB Cornella i Spanien. Det er Jukic´ tredje ophold i Spanien i løbet af karrieren.

Internationalt

Laura Ziegler, der spiller college-basket for Saint Joseph´s Hawks, er blevet kåret som Atlantic 10 Rookie of the Week.